ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Τσουρός: «Έχει τύχει να εκφωνήσω τη δολοφονία συγγενικού μου προσώπου χωρίς να το ξέρω»

«Όταν είσαι δημοσιογράφος και ασχολείσαι με το ρεπορτάζ μπορούν να συμβούν τέτοια πράγματα»

Κ.Τσουρός: «Έχει τύχει να εκφωνήσω τη δολοφονία συγγενικού μου προσώπου χωρίς να το ξέρω»

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», Κώστας Τσουρός θα παραχωρήσει σήμερα (28/11) το βράδυ τηλεοπτική συνέντευξη και από το sneak preview της εκπομπής φέρεται πως αποκαλύπτει ότι στα πρώτα του βήματα κλήθηκε να εκφωνήσει τη δολοφονία συγγενικού του προσώπου.

«Έχει τύχει να εκφωνήσω τη δολοφονία της θείας μου χωρίς να το ξέρω στις ειδήσεις» ακούγεται να λέει ο δημοσιογράφος στον Θεοχάρη Ιωαννίδη. «Δολοφονήθηκε η θεία μου στη Σκιάθο, εγώ το είχα πει σαν είδηση ότι έγινε ένα έγκλημα στην Σκιάθο χωρίς να ξέρω ότι αφορά στη θεία μου» συνεχίζει.

«Όταν είσαι δημοσιογράφος και ασχολείσαι με το ρεπορτάζ μπορούν να συμβούν τέτοια πράγματα, απλά πρέπει να είσαι επαγγελματίας. Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά, μαθαίνεις να αποστασιοποιείσαι από τα πράγματα» εξηγεί ο Κώστας Τσουρός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται στην ταράτσα της εκπομπής τον Κώστα Τσουρό και μαζί συζητούν για την τηλεόραση, τις δύσκολες προσωπικές σχέσεις πίσω από τις κάμερες, αλλά και άγνωστες πτυχές από την έως τώρα πορεία του. Η δεύτερη εκπομπή Night Out της σεζόν έρχεται απόψε στις 00:10 στο MEGA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.