ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Και άλλα γεννητούρια στο Master Chef: Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Το φύλο του μωρού

Και άλλα γεννητούρια στο Master Chef: Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Γεννητούρια στο Master Chef… Εκτός από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας ακόμα ένας κριτής του ριάλιτι μαγειρικής μπήκε στο κλαμπ των μπαμπάδων. Ο λόγος για τον Πάνο Ιωναννίδη ο οποίος κρατά ότι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή επτασφράγιστο μυστικό.

Ο Πάνος Ιωαννίδης υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί την περασμένη Παρασκευή και πετάει από τη χαρά του.

Ο Πάνος Ιωαννίδης σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» επιβεβαίωσε ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, αφήνοντας κρυφό το γεγονός ότι απέκτησε το πρώτο του παιδί με την σύντροφό του. Το φύλο του μωρού είναι αγόρι!

Η προσωπική ζωή του Πάνου Ιωαννίδη

Ο σεφ και κριτής του MasterChef σπανίως μιλάει για την προσωπική του ζωή ωστόσο τον περασμένο Φεβρουάριο είχε αποκαλύψει ότι βρίσκεται σε σχέση και περνάει πολύ καλά με την αγαπημένη του.

Όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο», η σύντροφος του Πάνου Ιωαννίδη σχετίζεται έμμεσα με την τηλεόραση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, πρόσφατα αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφού το τελευταίο διάστημα ζουν κάτω από την ίδια στέγη με το διαμέρισμα που στεγάζει τον έρωτά τους να βρίσκεται στα Πετράλωνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.