ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το «Κράτος Δικαίου» σας μάρανε...
prodeals

«Καρφί» Δ.Παπανώτα: «Μία κυρία Μαγγίρα γνωρίζω και είναι η Ματθίλδη»

«Την Μπέττυ δεν την βλέπω» πρόσθεσε

«Καρφί» Δ.Παπανώτα: «Μία κυρία Μαγγίρα γνωρίζω και είναι η Ματθίλδη»

Στην Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και ρωτήθηκε αν θα συνεργαζόταν μαζί της, εφόσον του ζητούσε συγγνώμη.

Αρχικά ωστόσο, δήλωσε: «Δεν θα κάνω τον σταυροφόρο της ελληνικής τηλεόρασης. Όποιος δεν μπορεί να κατανοήσει ότι έχουμε το δικαίωμα να μην εκτιμούμε κάποιον, αλλά δεν έχουμε δικαίωμα να μην τον σεβόμαστε, τον αφήνω στην κατάντιά του».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην Μπέττυ Μαγγίρα λέγοντας: «Μία κυρία Μαγγίρα γνωρίζω, τη Ματθίλδη. Την Μπέττυ δεν την βλέπω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, για το ενδεχόμενο μίας συνεργασίας, δήλωσε: «Πρέπει πρώτα να μου ζητήσει ένα συγγνώμη για τις ακραίες της δηλώσεις και μετά θα σκεφτόμουν μια ενδεχόμενη συνεργασία μαζί της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.