ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κένταλ Τζένερ: Η σέξι χριστουγεννιάτικη φωτογραφία που «άναψε φωτιές» στο Instagram (φώτο)

Πόζαρε γυμνή με φωτάκια στα οπίσθιά της

Κένταλ Τζένερ: Η σέξι χριστουγεννιάτικη φωτογραφία που «άναψε φωτιές» στο Instagram (φώτο)

Έχοντας μπει ήδη σε χριστουγεννιάτικο μουντ, η 28χρονη Κένταλ Τζένερ, εμφανίστηκε σε ένα νέο promo για την εορταστική συλλογή της εταιρείας Jacquemus, του Γάλλου σχεδιαστή Simon Porte Jacquemus.

Ο γαλλικός οίκος μόδας ανακοίνωσε τη συνεργασία τους στην επίσημη σελίδα του στο Instagram και μοιράστηκε μια σέξι φωτογραφία με τα γυμνά οπίσθια της Kένταλ Τζένερ.

Γύρω από το γυμνό της σώμα είχε περασμένα χριστουγεννιάτικα φωτάκια, ενώ ήταν βρεγμένη με νερό και πάγο. Ακόμη, διακρινόταν το πίσω μέρος ενώ γούνινου σουτιέν-κορσέ, που έκλεινε με δερμάτινη ζώνη.

Η τολμηρή φωτογραφία έγραφε στη λεζάντα της: «GUIRLANDE με την @kendalljenner. Η εορταστική συλλογή κυκλοφορεί αύριο!».

Η Κένταλ Τζένερ έγινε 28 ετών

Η εντυπωσιακή γιορτινή διαφήμιση έρχεται μια μέρα μετά τα 28α γενέθλια της Κένταλ Τζένερ, τα οποία γιόρτασε στο εντυπωσιακό με λευκή διακόσμηση σπίτι της.


Η ίδια μοιράστηκε στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το πριβέ πάρτι της, όπου πόζαρε φορώντας ένα λευκό, μακρύ φόρεμα και έσβησε τέσσερις τούρτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κένταλ Τζένερ είχε διακοσμήσει το σπίτι της με ασημένια μπαλόνια που έγραφαν «Scorpio Baby», αναφερόμενη στο ζώδιό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.