ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κένταλ Τζένερ: Photoshop η φωτογραφία «μύθος» με το «κορδόνι» στο μαγιό; (φωτο)

Παρατήρησαν το αφύσικα μακρύ χέρι της από τον καρπό και κάτω

Κένταλ Τζένερ: Photoshop η φωτογραφία «μύθος» με το «κορδόνι» στο μαγιό; (φωτο)

Η Κένταλ Τζένερ κατηγορήθηκε από τους χρήστες του Instagram για αποτυχημένο φώτοσοπ σε μια φωτογραφία που ανέβασε, στην οποία ποζάρει με ένα μπικίνι – κορδόνι και έχει την πλάτη της γυρισμένη στον φακό.

Οι αετομάτηδες του Instagram παρατήρησαν το αφύσικα μακρύ χέρι της από τον καρπό και κάτω.

Η εν λόγω φωτογραφία, η τέταρτη σε ένα slideshow, απεικονίζει την 27χρονη Τζένερ, να κάθεται με λυγισμένα τα γόνατα φορώντας ένα ανύπαρκτο στρινγκ μπικίνι.

Η Κένταλ με τις άκρες των δαχτύλων της τα οπόια φαίνονται μακριά αγγίζει το έδαφος με έναν από τους followers της να συγκρίνει τις αναλογίες του χεριού της με ένα τρισδιάστατο χέρι.

Ένας άλλος σημείωσε ότι «το φώτοσοπ πήγε τελείως λάθος» ενώ ένας τρίτος χρήστης χαρακτήρισε το μέγεθος του χεριού της «ύποπτο».

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία Kendal_Jenner

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.