ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κένταλ Τζένερ: Πόζαρε με διάφανο φόρεμα στην παραλία και «έριξε» το Instagram (φώτο)

H Κένταλ Τζένερ υποδέχτηκε τη νέα χρονιά με πιο καλοκαιρινή διάθεση

Κένταλ Τζένερ: Πόζαρε με διάφανο φόρεμα στην παραλία και «έριξε» το Instagram (φώτο)

Με καλοκαιρινή διάθεση φαίνεται πως υποδέχτηκε το 2024 το μοντέλο, Κένταλ Τζένερ.

Το μοντέλο φαίνεται πως είχε παρέα μάλιστα, αφού σε μία από τις φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό, ποζάρει με τη Χέιλι Μπίμπερ.

Στη δημοσίευσή της, η Κένταλ Τζένερ ποζάρει στην άμμο, μπροστά από μια παραλία. Μάλιστα, επέλεξε ένα αποκαλυπτικό σύνολο για τη νέα χρονιά.

Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα λευκό φόρεμα, το οποίο ωστόσο, εκτός από το μεγάλο άνοιγμα που είχε κάτω από το στήθος, ήταν επίσης, διάφανο, με αποτέλεσμα να μην αφήνει πολλά στη φαντασία.

Στη λεζάντα, με την οποία συνόδευσε τη δημοσίευσή της, η Κένταλ Τζένερ μοιράστηκε με το κοινό της τις σκέψεις της, ενώ έστειλε επίσης, τις ευχές της.

«Τα χρόνια περνούν, και φαίνονται όλο και πιο γρήγορα. Παρουσίες και χρόνος είναι το μόνο που μπορώ να ζητήσω. Τόσο ευγνώμων για όσα είχα στο παρελθόν, τόσο αισιόδοξη για όσα έρχονται. Αγάπησε τους ανθρώπους που κρατάς κοντά στην καρδιά σου και μην σπαταλάς δευτερόλεπτο ❤️ 2024, λούσε με με αγάπη και γέλιο, ευγνωμοσύνη και ανάπτυξη, υπομονή και παρουσίες», έγραψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.