ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κένταλ Τζένερ: Σε καλοκαιρινή διάθεση ποζάρει με το μικροσκοπικό μπικίνι της και «ρίχνει» το Instagram (φωτο)

Τα likes και τα αποθεωτικά σχόλια για το καλλίγραμμο κορμί της έπεσαν «βροχή»

Κένταλ Τζένερ: Σε καλοκαιρινή διάθεση ποζάρει με το μικροσκοπικό μπικίνι της και «ρίχνει» το Instagram (φωτο)

Σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση, το διάσημο μοντέλο Κένταλ Τζένερ αναστάτωσε τους followers της με τις φωτογραφίες που ανέβασε από κάποια τροπική παραλία.

Μέσα σε λίγες ημέρες η αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, Κένταλ Τζένερ, κατάφερε να μοιράσει εγκεφαλικά στους followers της.

Φορώντας απλά το μαγιό της, το διάσημο μοντέλο απόλαυσε στιγμές ξεγνοιασιάς σε μια τροπική παραλία. Οι καυτές πόζες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο.

Τα likes και τα αποθεωτικά σχόλια για το καλλίγραμμο κορμί της έπεσαν «βροχή»!

Απολαύστε την!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.