ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κένταλ Τζένερ: Τα «πέταξε όλα» για να καλωσορίσει τα Χριστούγεννα (φωτο)

Το μοντέλο που έκλεισε τα 28 του την περασμένη Παρασκευή πρωταγωνιστεί σε χριστουγεννιάτικη κολεξιόν ρούχων

Κένταλ Τζένερ: Τα «πέταξε όλα» για να καλωσορίσει τα Χριστούγεννα (φωτο)

Με μερικές αποκαλυπτικές φωτογραφίες επέλεξε η Κένταλ Τζένερ να καλοσωρίσει τα φετινά Χριστούγεννα ενόψει της φετινής εορταστικής περιόδου.

Το μοντέλο που έκλεισε τα 28 του την περασμένη Παρασκευή πρωταγωνιστεί στην χριστουγεννιάτικη κολεξιόν της εταιρείας JACQUEMUS.

Στην προαναγγελία της κυκλοφορίας της νέας σειράς ρούχων η Κένταλ Τζένερ «στόλισε» τα οπίσθιά της με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια.

Ένα 24ωρο αργότερα, δε, το 28χρονο μοντέλο παρουσίασε ορισμένες από τις νέες δημιουργίες της εταιρείας με το χριστουγεννιάτικο (σέξι) πνεύμα να κυριαρχεί.

Δείτε τις φωτογραφίες

«Είναι η πιο όμορφη περίοδος του χρόνου», «σήκωσε όλα τα λεφτά», «οι γιορτές δεν ήταν ποτέ τόσο καυτές» ήταν μερικά από τα σχόλια για τις αναρτήσεις με τις φωτογραφίες της Κένταλ Τζένερ.

Δείτε την ανάρτηση της εταιρείας ρούχων με την Κένταλ Τζένερ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.