ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Κόκκινο πανί» η Σ.Χρηστίδου από δημοσιογράφους μετά τις δηλώσεις της για τον γάμο του Π.Μουζουράκη

Η εκπομπή της έστειλε ρεπόρτερ για να «τρολάρει» τους δημοσιογράφους;

«Κόκκινο πανί» η Σ.Χρηστίδου από δημοσιογράφους μετά τις δηλώσεις της για τον γάμο του Π.Μουζουράκη

Talk of the town έχει γίνει ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη, και φυσικά πέτυχε αυτό που εξαρχής ήθελε. Τεράστια δημοσιότητα στον γάμο του. 

Τι κι αν έγραψε και ανέβασε ένα χιουμοριστικό, για πολλούς, βιντεάκι, που καλούσε για διακριτικότητα τους δημοσιογράφους που θα καλύψουν το σημαντικό αυτό γεγονός της ζωής του.

Δεν απαγόρευσε και σε κανέναν… άρα όλοι πήγαν! Και το απόλαυσε κιόλας.

Πολλοί συντελεστές εκπομπών διχάστηκαν για το αν πρέπει η δεν πρέπει να στείλουν συνεργείο για να καλύψουν το θέμα.

Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έστειλε ρεπόρτερ, η οποία μετέβη στην Αίγινα για να καλύψει το backstage των δημοσιογράφων και όχι το μυστήριο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε πως η νεαρή δημοσιογράφος δέχθηκε λεκτική επίθεση από συνάδελφό της γεγονός το οποίο την εξόργισε.

Το θέμα συζητήθηκε στην εκπομπή «Open Weekend» όπου διαψεύσθηκαν οι καταγγελίες.

«Δεν κατάλαβα τι λες; Αυτό το μάθατε εκείνη την στιγμή; Ήρθε ένας δημοσιογράφος και σας είπε γεια σας, ήρθα να κάνω το backstage; Γιατί να σας το πει; Μαθαίνω ότι το κορίτσι δέχθηκε λεκτική επίθεση κι είναι ανεπίτρεπτο. Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας είτε είναι λεκτική είτε οποιαδήποτε μορφή βίας. Υπάρχει αυτό; Το είδες;» είπε η Ελένη Τσολάκη στην δημοσιογράφο που βρισκόταν στην Αίγινα, Βίκυ Δέτσικα, η οποία απάντησε: «Δεν ήταν τόσο ακραία επίθεση, ήταν απορία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν είδα κανέναν να την τραμπουκίζει, κανέναν να της φέρεται με άσχημο τρόπο. Σε καμία περίπτωση δεν την τραμπούκισε κανένας. Απλά της είπαμε ότι δεν θέλουμε να συμμετέχουμε σε αυτό. Ωστόσο μάς τράβηξαν πλάνα και εμάς και κάποιους τεχνικούς που είχαν πει ότι δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να βγούμε. Δεν τράβηξε πλάνα από τον γάμο, αλλά τράβηξε εμάς που κάναμε τη δουλειά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Δέτσικα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.