ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Έγινε για τέταρτη φορά μητέρα – Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι

Είναι το πρώτο της παιδί με τον Τ.Μπάρκερ

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Έγινε για τέταρτη φορά μητέρα – Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι

Μαμά για τέταρτη φορά έγινε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, καθώς έφερε στον κόσμο τον γιο της με τον μουσικό, Τράβις Μπάρκερ.

Την είδηση ότι γεννήθηκε το αγοράκι τους, δημοσίευσε το people.com και κάνει ήδη το γύρο του κόσμου.

Το ζευγάρι είχε ανακοίνωσε τα νέα της εγκυμοσύνης τον περασμένο Ιούνιο, με την Κόρτνεϊ να κρατάει  ένα τεράστιο χαρτόνι που έγραφε “Travis είμαι έγκυος” κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας του Blink-182, του συγκροτήματος του Barker.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και οι δύο έχουν και άλλα παιδιά από προηγούμενες σχέσεις τους. Η Καρντάσιαν έχει τρία παιδιά (ηλικίας 8, 11 και 13ων ετών) με τον πρώην της Σ.Ντίσικ που για χρόνια εμφανιζόταν στο πλευρό της στο διάσημο ριάλιτι. Όσο για τον Μπάρκερ έχει δύο βιολογικά παιδιά (έναν 20χρονο γιο και μια 17χρονη κόρη) αλλά και μια θετή κόρη 17 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.