ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πόσα χρήματα θα δίνει στην Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ αν χωρίσουν

Η Κ.Ροντρίγκεζ θα λαμβάνει σημαντική οικονομική στήριξη σε περίπτωση διάλυσης της σχέσης

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πόσα χρήματα θα δίνει στην Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ αν χωρίσουν

O Κριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, παρά το γεγονός ότι διαψεύδουν διαρκώς τις φήμες ότι η σχέση τους έχει τελειώσει, δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι έχουν συνάψει συμφωνία για το ενδεχόμενο χωρισμού.

Ένα ρεπορτάζ του TV GUIA ανέφερε ότι το ζευγάρι έφτασε σε ένα είδος «προγαμιαίου συμβολαίου» και περιέγραψε τους όρους του. Το συμφωνητικό αυτό υπάρχει σε περίπτωση προβλημάτων μεταξύ του ζευγαριού και, με αυτό, η Ροντρίγκεζ θα λαμβάνει σημαντική οικονομική στήριξη σε περίπτωση διάλυσης της σχέσης.

Την περασμένη εβδομάδα, ο τίτλος στην πρώτη σελίδα της TV GUIA έγραφε: «Ο Κριστιάνο και η Τζορτζίνα ενωμένοι με τα παιδιά τους: «Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το προγαμιαίο συμβόλαιό τους».

Το περιοδικό ανέφερε ότι την περίοδο που η influencer έμεινε για πρώτη φορά έγκυος, η Ροντρίγκεζ και ο Ρονάλντο κατέληξαν από κοινού σε μια συμφωνία που εξασφάλιζε ότι τα περιουσιακά στοιχεία και των δύο θα προστατεύονταν σε περίπτωση χωρισμού.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η Ροντρίγκεζ θα γίνει η μοναδική ιδιοκτήτρια του οικογενειακού τους σπιτιού στην πολυτελή γειτονιά La Finca στο Pozuelo της Μαδρίτης και θα λαμβάνει 100.000 ευρώ μηνιαίως για το υπόλοιπο της ζωής της. Ορισμένοι από τους όρους της συμφωνίας τροποποιήθηκαν το 2022 μετά τη γέννηση της Μπέλλα Εσμεράλδα, της μικρότερης κόρης του ζευγαριού.

Στην πορτογαλική τηλεοπτική εκπομπή «Noite das Estrelas», εντωμεταξύ, υποστηρίχθηκε ότι η Ροντρίγκεζ δεν είναι μόνο η μητέρα των βιολογικών της παιδιών Αλάνα Μαρτίνα και Μπέλλα Εσμεράλδα, αλλά είναι επίσης νομικά καταχωρημένη ως μητέρα των διδύμων Εύα και Ματέο, τα οποία γεννήθηκαν και τα δύο από παρένθετη μητέρα.

«Γνωρίζω από μια πολύ αξιόπιστη πηγή που βρίσκεται κοντά στην Τζορτζίνα ότι, εκτός από μητέρα της Αλάνα Μαρτίνα και της Μπέλλα Εσμεράλδα, είναι επίσης μητέρα των διδύμων Εύα και Ματέο. Με άλλα λόγια, δεν είναι η βιολογική τους μητέρα, αλλά είναι νόμιμα καταχωρημένα ως παιδιά της με το επώνυμό της», δήλωσε η παρουσιάστρια Μάια.

Τέλος, και το πορτογαλικό τηλεοπτικό κανάλι CMTV προσέφερε περισσότερες πληροφορίες στην ιστορία: «Στις 18 Δεκεμβρίου 2018, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ ταξίδεψε μόνη της από το Τορίνο της Ιταλίας στο Λουγκάνο της Ελβετίας για να εγγράψει την Αλάνα Μαρτίνα ως πολίτη της Πορτογαλίας στο πορτογαλικό προξενείο. Τα δίδυμα Εύα και Ματέο, τα οποία γεννήθηκαν την ίδια χρονιά, το 2017, εγγράφηκαν επίσης. Η Ροντρίγκεζ ταξίδεψε μόνη της, αλλά είχε στην κατοχή της ένα έγγραφο υπογεγραμμένο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που της έδινε πλήρη εξουσιοδότηση να εγγράψει τα παιδιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν ολίγοις, το ζευγάρι έχει προχωρήσει σε διάφορες συμφωνίες σχετικά τόσο με τα περιουσικά στοιχεία όσο και με την κηδεμονία των παιδιών τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.