ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεσπά κατά της μητέρας της η Μπρουκ Σιλντς – «Με άφηνε να γυρίζω πορνογραφικές σκηνές όταν ήμουν παιδί»

Μέχρι και τώρα δεν έχει καταλάβει όπως δηλώνει πώς η μητέρα της την άφησε να γυρίσει τις τολμηρές σκηνές

Ξεσπά κατά της μητέρας της η Μπρουκ Σιλντς  – «Με άφηνε να γυρίζω πορνογραφικές σκηνές όταν ήμουν παιδί»

Με τη μητέρα της τα έβαλε η Μπρουκ Σιλντς,  με αφορμή το ντοκιμαντέρ για την ταινία «Pretty Baby», στην οποία υποδύθηκε σε ηλικία μόλις 11 ετών μια νεαρή εργάτρια του σεξ.

Η 57χρονη ηθοποιός άφησε αιχμές για την Τέρι Σιλντς και έριξε τα «βέλη» της που την άφηνε να γυρίζει πορνογραφικές σκηνές, ενώ ήταν ακόμα παιδί.

Στην ταινία που κυκλοφόρησε το 1978 η Μπρουκ Σιλντς εμφανίζεται γυμνή σε κάποιες σκηνές, ενώ σε άλλη φιλά στο στόμα, τον 27χρονο τότε ηθοποιό Κιθ Καραντάιν.

Η Σιλντς, είπε πως μέχρι και τώρα δεν έχει καταλάβει πώς η μητέρα της την άφησε να γυρίσει τις τολμηρές σκηνές.

Μάλιστα, τόνισε ότι οι κόρες της, η 19χρονη Ρόουαν και η 16χρονη Γκρίερ αρνούνται να δουν τη συγκεκριμένη ταινία.

Σε ένα απόσπασμα από το επερχόμενο ντοκιμαντέρ, η Ρόουαν λέει: «Είναι παιδική πορνογραφία. Θα μας άφηνες να το κάνουμε αυτό στην ηλικία των 11 ετών;». Η Μπρουκ Σιλντς τότε απαντά: «Όχι».

Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό The Sunday Times, εξήγησε: «Αυτό ήταν δύσκολο για μένα, το να προσπαθήσω να δικαιολογήσω τη μαμά μου σε αυτούς, αλλά όταν με ρώτησαν, σκέφτηκα, »Ω Θεέ μου, πρέπει να το παραδεχτώ αυτό». Αλλά δεν ξέρω γιατί πίστευε ότι ήταν εντάξει».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο PEOPLE, η Σιλντς αποκάλυψε ότι βιάστηκε όταν ήταν 20 χρονών και βρισκόταν στο αρχικό στάδιο της καριέρας της ενώ προσπαθούσε να βρει δουλειά.

Ο δράστης ήταν ένα ισχυρό στέλεχος του Χόλιγουντ, που την είχε καλέσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του για να κάνει ένα τηλεφώνημα για ταξί μετά το δείπνο. Αντ’ αυτού, της επιτέθηκε, αφήνοντας τη να νιώθει φοβισμένη, μόνη και να κατηγορεί τον εαυτό της για ό,τι είχε συμβεί.

«Έλεγα συνέχεια, «δεν έπρεπε να το κάνω αυτό. Γιατί ανέβηκα μαζί του; Δεν έπρεπε να είχα πιει εκείνο το ποτό στο δείπνο”», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

«Ήταν πολύ εύκολο να αποστασιοποιηθώ, γιατί μέχρι τότε ήταν πια παρελθόν. Και επειδή ήταν μια επιλογή τύπου «πάλεψε ή φύγε». Η μάχη δεν ήταν επιλογή, οπότε απλά αφήνεις το σώμα σου. Δεν είσαι εκεί. Δεν συνέβη»», πρόσθεσε.

Στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ «Brooke Shields: Pretty Baby», που θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου στο Hulu, η Σιλντς μοιράζεται την ιστορία της και μιλάει για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε ως νεαρή ηθοποιός, ιδιαίτερα λόγω των σεξουαλικών ρόλων.

Μέσα από το ντοκιμαντέρ, ελπίζει να εμπνεύσει και άλλους να μιλήσουν την αλήθεια τους και να μην αισθάνονται μόνοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.