ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λ.Νίσον: Δείτε πως αντέδρασε ιερέας όταν έμαθε ότι αυτοϊκανοποιούταν από τα 15

Ο ιερέας τον ντρόπιασε επειδή παραδέχτηκε ότι επιδίδεται σε αυτοϊκανοποίηση

Λ.Νίσον: Δείτε πως αντέδρασε ιερέας όταν έμαθε ότι αυτοϊκανοποιούταν από τα 15

Ο Λίαμ Νίσον έκανε το λάθος και αποκάλυψε σε έναν ιερέα ότι άρχισε να αυτοϊκανοποιείται από την ηλικία των 15 ετών.

Πιο συγκεκριμένα ο Ιρλανδός ηθοποιός αποκάλυψε σε επερχόμενο επεισόδιο του podcast «Conan O’Brien Needs a Friend» ότι έπαψε να πηγαίνει για εξομολόγηση αφού ο ιερέας τον ντρόπιασε επειδή παραδέχτηκε ότι επιδίδεται σε αυτοϊκανοποίηση.

Ο πρωταγωνιστής του «Taken» μίλησε με τον οικοδεσπότη Κόναν Ο’ Μπράιεν, σε απόσπασμα που εξασφάλισε το «Entertainment Weekly», και είπε ότι το περιστατικό συνέβη όταν ήταν 15 ετών.

Εκείνη την περίοδο ο Νίσον μεγάλωνε στην Ιρλανδία και ένας ιεραπόστολος από την Αφρική είχε περάσει από την ενορία του.

«Ήταν ένα σπουδαίο γεγονός όταν είχες έναν ιεραπόστολο να σε επισκέπτεται από την Αφρική», είπε αρχικά ο 71χρονος ηθοποιός.

«Και έμενε εκεί για μια εβδομάδα και πήγαινες στη λειτουργία κάθε βράδυ. Και ως παπαδοπαίδι, εγώ υπηρετούσα στη λειτουργία, αλλά το να ακούσεις την εξομολόγησή σου από εκείνον ήταν κάτι το σπουδαίο», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Νίσον αποκάλυψε ότι είδε μια ομάδα από «ηλικιωμένες γυναίκες ακριβώς έξω από το εξομολογητήριο να γονατίζουν και να λένε τις προσευχές τους», όταν μπήκε στο δωμάτιο για να εξομολογηθεί με τον εν λόγω κληρικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημείωσε ότι ξεκίνησε την εξομολόγησή του λέγοντας στον ιερέα συνηθισμένα λάθη, όπως το ότι τσακώθηκε με τη μητέρα και με την αδελφή του, πριν προχωρήσει στη μεγάλη προσωπική αποκάλυψη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.