ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τι ανάρτηση έκανε για τα 40α γενέθλιά του (φωτο)

Έγραψε σχόλιο στο instagram του

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τι ανάρτηση έκανε για τα 40α γενέθλιά του (φωτο)

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει γενέθλια και το μοιράστηκε με τους ακολούθους του στα social media, μέσα από μία ανάρτηση.

Είναι τα πρώτα γενέθλιά του, ως πατέρας, αφού μόλις πριν από λίγο καιρό ήρθε στον κόσμο ο γιος του. Όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους το Instagram, ο σεφ έκλεισε τα 40. Πιο συγκεκριμένα, ανάρτησε μία φωτογραφία μέσω stories, με τα κεράκια που σχηματίζουν τον αριθμό 40 και ευχαρίστησε όλους όσους του ευχήθηκαν.

Δεν παρέλειψε δε, να σχολιάσει με χιουμοριστική διάθεση ότι: «Ο Σαραντάρης είναι ο νέος της εποχής».

Δείτε την ανάρτησή του

koytsopoylos-genethlia
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η σύντροφός του Χρύσα Μιχαλοπούλου έγιναν γονείς για πρώτη φορά στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου. Τότε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία κρατούσε ένα μπλε μπαλόνι που έγραφε πάνω του: «Είναι αγόρι», κάνοντας γνωστή τη γέννηση του πρώτου του παιδιού.


Η πρώτη φωτογραφία του γιου του στα social media

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού, ο σεφ δημοσίευσε μία εικόνα με τον γιο του και τα δύο του σκυλιά. Το παιδί του απαθανατίστηκε ξαπλωμένο στην κούνια και εκείνος άφησε τη φράση «Οι φύλακές του», να συνοδεύει τη φωτογραφία που ανάρτησε σε Instagram Stories.

Δείτε τη δημοσίευση

Koutsopoulos
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.