ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λούρδη Λεόν: Η κόρη της Μαντόνα εμφανίστηκε γυμνή στο νέο της βιντεοκλίπ

«Αυτό το κομμάτι είναι πολύ ιδιαίτερο»

Λούρδη Λεόν: Η κόρη της Μαντόνα εμφανίστηκε γυμνή στο νέο της βιντεοκλίπ

Η Λούρδη Λεόν, ακολούθησε τα βήματα της μητέρα της, Μαντόνα και εμφανίστηκε γυμνή στο νέο της βιντεοκλίπ με τίτλο «Spelling».

Η 26χρονη καλλιτέχνιδα μοιράστηκε το κλιπ στο Instagram και το YouTube την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, αποκαλύπτοντας ότι είναι εμπνευσμένο από το βιντεοκλίπ της μητέρας της για το τραγούδι «Frozen», που κυκλοφόρησε το 1998.

Το κλιπ αντλεί μεγάλη έμπνευση από το πρωτότυπο, από το σκούρο μπλε χρώμα και τη Λούρδη που υποδύεται έναν παρόμοιο αιθέριο, μαγικό χαρακτήρα με μακριά κυματιστά μαύρα μαλλιά, μέχρι τα ίδια μαύρα μοτίβα πουλιών και σκύλων.

Δείτε το βιντεοκλίπ

Η Λούρδη – η οποία εμφανίστηκε επίσης γυμνή στο βίντεο σε ένα σημείο – έγραψε μια λεζάντα καθώς επαίνεσε τη 65χρονη μητέρα της, που ήταν η μούσα της.

«Αυτό το κομμάτι είναι πολύ ιδιαίτερο. Είναι ένας φόρος τιμής στο διαχρονικό έργο τέχνης της μητέρας μου, το “Frozen”», έγραψε η μουσικός, που χρησιμοποιεί το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Lolahol στη μουσική.

«Αυτό το τραγούδι έχει εμφανιστεί αμέτρητες φορές στη ζωή μου, συνδέοντας τους δυο μας. Δεν θα ήμουν τίποτα χωρίς τη γυναίκα που με έφερε στον κόσμο. Τη σέβομαι και ελπίζω ότι αυτό μεταφράζεται», πρόσθεσε.

View this post on Instagram

A post shared by LOLAHOL (@lourdesleon)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.