ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Αθανασίου: «Συζήτησα με τον γιο μου για την ομοφυλοφιλία μέσα σε τρία λεπτά»!

«Θεώρησα πως έπρεπε να κάνω τη συζήτηση, κατά πάσα πιθανότητα μπορεί κάποιοι να το κορόιδευαν στο σχολείο»

Μ.Αθανασίου: «Συζήτησα με τον γιο μου για την ομοφυλοφιλία μέσα σε τρία λεπτά»!

«Χαμό» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε πριν από λίγες ημέρες ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου καθώς το τηλεοπτικό κοινό τον είδε σε μια διαφορετική σκηνή από εκείνες που συνήθιζε στο παρελθόν.

Για τις ανάγκες του ρόλου του στη σειρά «Ο Πρώτος από Εμάς», ο ηθοποιός αντάλλαξε ένα φιλί με συμπρωταγωνιστή του.

Αναφορικά με το ζήτημα της ομοφυλοφιλίας, μίλησε ο ίδιος στο «Πρωινό», το πρωί της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου.

«Με τον γιο μου, τη συζήτηση για την ομοφυλοφιλία την κάναμε μέσα σε τρία λεπτά, ακόμη και με τις μικρές κόρες μου, θεώρησα πως έπρεπε να κάνω τη συζήτηση, κατά πάσα πιθανότητα μπορεί κάποιοι να το κορόιδευαν στο σχολείο» είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνέχισε, λέγοντας: «Του εξήγησα – μέσα σε λίγα λεπτά – και τελειώσαμε… το ξεκαθαρίσαμε. Δεν ήταν κάτι περίεργο. Είμαι αισθανόμαστε έτσι, όσο πιο μεγάλοι είμαστε τόσο πιο περίεργα αισθανόμαστε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.