ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Μ.Δελαπόρτας για τη Μ.Χρονοπούλου: «Δεν μπορώ να είμαι ψύχραιμος – Είναι σαν να χάνω τη μάνα μου»

«Δεν με ενδιαφέρουν οι κάμερες, εγώ θέλω να συγκινηθώ»

Μ.Δελαπόρτας για τη Μ.Χρονοπούλου: «Δεν μπορώ να είμαι ψύχραιμος – Είναι σαν να χάνω τη μάνα μου»

Φίλοι και γνωστοί αποχαιρετούν την σπουδαία ηθοποιό, Μαίρη Χρονοπούλου. Η σορός της, έφτασε στο σπίτι της στην Παιανία μετά τις 11:30, με τους φίλους της να είναι ντυμένοι στα λευκά, όπως ακριβώς επιθυμούσε η ίδια. Λευκό ήταν και το φέρετρό της, το οποίο μάλιστα, είχε επιλέξει λίγο καιρό πριν.

Το πλήθος έφτασε στο σπίτι της ηθοποιού κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο, για να τιμήσει τη μνήμη της.

Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε ο Μάκης Δελαπόρτας σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Αρχικά, δήλωσε: «Την έχουμε τώρα εδώ στο τζάκι μπροστά όπως ήθελε εκείνη, έτσι όπως είχε φανταστεί εκείνη το τελευταίο “αντίο”, έτσι όπως το ήθελε. Είμαι συγκλονισμένος πραγματικά σήμερα. Αποχωρίζω έναν άνθρωπο που ήταν για εμένα πολύ σημαντικός στη ζωή, μια γυναίκα που ήταν ο συμβουλάτοράς μου, που δεν έκανα τίποτα χωρίς να τη ρωτήσω χωρίς να το συζητήσω, αυτό χάνεται για πάντα».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όσο και αν η Μαίρη ήθελε αυτό να το λέει “πάρτι”. Δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτό το “πάρτι”. Συγχωρήστε με. Είμαι θλιμμένος, θρηνώ για τον άνθρωπο που φεύγει. Είχε ένα άλλο σκεπτικό για τη μετά θάνατον ζωή, αλλά εμένα θα μου λείψει εδώ σε αυτή τη ζωή που ζούμε και πραγματικά σήμερα είμαι συγκλονισμένος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν με ενδιαφέρουν οι κάμερες, εγώ θέλω να συγκινηθώ, θέλω να αισθανθώ όπως θα αισθανόμουν αν έχανα έναν πολύ δικό μου άνθρωπο. Γιατί η Μαίρη ήταν πολύ δικός μου άνθρωπος. Δεν έχει σημασία αν δεν ήταν συγγενής μου. Είναι σαν να χάνω τη μάνα μου, τη θεία μου, την αδελφή μου, όπως θέλεις πες το», συμπλήρωσε ο Μάκης Δελαπόρτας. «Δεν είμαι ψύχραιμος σαν άνθρωπος, δεν είμαι ψύχραιμος. Να μου το συγχωρήσετε. Έχω μάθει να χαμογελάω, αλλά σε κάποιες τέτοιες στιγμές δεν μπορώ να είμαι ψύχραιμος» είπε στο τέλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.