ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Μ.Δελαπόρτας για τη Μ.Χρονοπούλου: «Έγιναν απρέπειες στην κηδεία της – Υπήρξε ανθρωποφαγία»

«Εγώ στις κηδείες δεν μπορώ να παίζω θέατρο»

Μ.Δελαπόρτας για τη Μ.Χρονοπούλου: «Έγιναν απρέπειες στην κηδεία της – Υπήρξε ανθρωποφαγία»

Ο Μάκης Δελαπόρτας, παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αποκάλυψε όσα έζησε στην κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου.

«Είμαι απογοητευμένος από τη στάση κάποιων στην κηδεία της Μαίρης (Χρονοπούλου). Υπήρχε μία ανθρωποφαγία που με ενόχλησε πολύ για τους ανθρώπους δίπλα της», ανέφερε μεταξύ άλλων στην πλούσια συνέντευξή του ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Εμένα με είδατε τελευταία φορά στην κηδεία της που ήμουν πραγματικά συντετριμμένος. Εγώ στις κηδείες δεν μπορώ να παίζω θέατρο και γι’ αυτό αποφεύγω να πηγαίνω, γιατί είμαι ευσυγκίνητος», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος ήταν και στενός της φίλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν ήθελε φωτογραφίες στον Τύπο την τελευταία της εικόνα και έγινε ερήμην της. Αυτό εμένα με πλήγωσε βαθιά κι όταν βγήκα έξω από το σπίτι και έκλαιγα ήταν γι’ αυτό τον λόγο και το λέω τώρα πρώτη φορά. Γίνανε απρέπειες απλά δεν τις είδατε εσείς», αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.