ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Ηλίας: «Η κόρη μου ζήτησε δώρο 600 ευρώ και της είπα ότι ο Άγιος Βασίλης είναι φτωχός»

«Έχω ντυθεί Άγιος Βασίλης για τα παιδιά μου και μάλιστα το έχουμε γράψει και σε βίντεο»

Μ.Ηλίας: «Η κόρη μου ζήτησε δώρο 600 ευρώ και της είπα ότι ο Άγιος Βασίλης είναι φτωχός»

Ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας έδωσε συνέντευξη στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouTube.

Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Το Προξενιό της Ιουλίας», μίλησε για τις ημέρες των γιορτών και αποκάλυψε το πανάκριβο δώρο που ζήτησε η κόρη του από τον Άγιο Βασίλη.

«Έχω ντυθεί Άγιος Βασίλης για τα παιδιά μου και μάλιστα το έχουμε γράψει και σε βίντεο. Η αλήθεια είναι ότι η μεγάλη μας τον έχει ψιλοξεχάσει, είναι 13 ετών, αλλά ο Δημητράκης ακόμα… καλά κρατεί. Το περιμένει το δώρο», ανέφερε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

«Γράφουν βέβαια και οι δύο γράμμα κανονικά στον Άγιο Βασίλη, τους εξηγούμε όμως ότι ο Άγιος Βασίλης δεν είναι τόσο πλούσιος.

Για να καλύψει τις ανάγκες όλων αυτών των παιδιών, τους παίρνει πλέον δώρα λίγο πιο φθηνά. Γιατί τα παιδιά ζητάνε πλέον κάτι αδιανόητα πράγματα», παραδέχεται με χιούμορ ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Η κόρη μου ζήτησε μία συσκευή για να ισιώνει το μαλλί, η οποία κάνει 600 ευρώ. Και ο Δημήτρης μου ζήτησε μία τιμονιέρα για ένα παιχνίδι στο PlayStation, που ξεκινάει από 60-70 ευρώ και φτάνει μέχρι τα 800 ευρώ. Σιγά μην τους πάρω δώρο με 600-700 ευρώ», αποκαλύπτει χαριτολογώντας ο Μελέτης Ηλίας.

«Έχω πέσει στο παρελθόν στην παγίδα να τους αγοράζω πιο ακριβά δώρα για να καλύψω το κενό της απουσίας μου λόγω της δουλειάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τώρα τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να περνάω περισσότερο χρόνο μαζί τους για να τα ισορροπήσω κάπως τα πράγματα», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Μελέτης Ηλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.