ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Κορινθίου για την αποχώρησή της από το «Πρωινό»: «Τρία άτομα μου έκαναν τη ζωή δύσκολη – Εννέα μήνες έκανα υπομονή»

«Την ώρα που έφευγα από το πλατό γύρισαν και μου είπαν "Πρόσεξε γιατί έξω υπάρχουν κάμερες"»

Μ.Κορινθίου για την αποχώρησή της από το «Πρωινό»: «Τρία άτομα μου έκαναν τη ζωή δύσκολη – Εννέα μήνες έκανα υπομονή»

Η Μαρία Κορινθίου, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της το πρωί της Κυριακής (10/3), αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον Νίκο Χατζηνικολάου, σχετικά με την αποχώρησή της από το «Πρωινό», τονίζοντας πως «τρία άτομα μου έκαναν τη ζωή δύσκολη».

«Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν αποχώρησε η Μαρία. Έκανε κάποιες δηλώσεις που ενόχλησαν τον ΑΝΤ1 και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία. Κάτι για το οποίο δεν ρωτήθηκα καν γιατί η Μαρία δεν ήταν δικός μου συνεργάτης. Δεν είχα κάτι να της πω για να το ακούσει ή κάτι να της πω για να μην το ακούσει», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Πού μπορεί να αποσκοπεί μετά από έναν χρόνο; Γιατί να ξαναδημιουργηθεί αυτή η δήλωση; Τα γεγονότα που συνέβησαν ήταν ακριβώς το αντίθετο. Την ημέρα που εγώ έφτασα στα όρια μου. Κάτι έγινε, καλή ώρα στο πλατό, εκείνη την ώρα.

Έφτασα στα όρια μου, δημιουργήθηκε μια πολύ μεγάλη φασαρία στο πλατό, δεν βγήκα στο τέλος της εκπομπής, αν θυμάστε καλά.

Αποχώρησα από το κλείσιμο της εκπομπής. Την ώρα που έφευγα από το πλατό γύρισαν και μου είπαν “Πρόσεξε γιατί έξω υπάρχουν κάμερες”. Να προσέχουμε κιόλας γιατί δεν τιμά και το ίδιο κανάλι αν με έδιωξε, επειδή είπα ότι έχασα την υπομονή μου. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, έχουμε ιδιωτικά συμφωνητικά που έχουμε υπογράψει», ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

«Όταν μιλάμε για τη διοίκηση του καναλιού, μιλάμε για πολύ συγκεκριμένα άτομα. Μαζί τους και συζήτησα και αφού αποχώρησα. Καμία σχέση με το κανάλι και με τη διοίκηση. Διαψεύδω για δεύτερη φορά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, έχουμε και τα συμβόλαια. Δεν καταλαβαίνω πού αποσκοπεί να το ξαναδηλώνουμε αυτό. Για να αποποιηθούν κάποιοι τις ευθύνες τους. Αν όντως είχα τσακωθεί με τη διοίκηση δε θα είχα πρόβλημα να βγω να το πω», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Δεν έχω μιλήσει ονομαστικά και ακριβώς με γεγονότα. Γιατί έναν χρόνο εγώ κρατιέμαι; Γιατί φοβάμαι; Όχι φυσικά και δεν φοβάμαι. Δεν κατηγορώ όλους τους. Είναι τρία άτομα που μου έκαναν τη ζωή δύσκολη. Δε θέλω να πάρει άλλη έκταση, θέλω απλά να φύγει, δε θέλω να το συνεχίσω.

Εννέα μήνες έκανα υπομονή για να τιμήσω το συμβόλαιό μου και πέντε ανθρώπους που σέβομαι και εκτιμώ. Έφτασα στα όριά μου που σημαίνει ότι… είναι εργασιακό το κομμάτι, θα πω αυτό. Γινόντουσαν διάφορα γεγονότα που όλο και περισσότερο όταν έλεγα σταματήστε να με τσιμπάτε… τα τσιμπήματα ήταν στο εργασιακό κομμάτι», πρόσθεσε η Μαρία Κορινθίου.

Η Μαρία Κορινθίου ανέφερε επίσης: «Είναι τρία άτομα που μου έκαναν τη ζωή δύσκολη. Δεν θέλω να απαντήσω, αν ο Γιώργος ήταν μέσα σε αυτή την τριάδα. Δεν θέλω να το συνεχίσω, αν ήθελα θα γινόταν μέσω του δικηγόρου μου. Δεν θα έφευγα έτσι από το Πρωινό.

Εννιά μήνες έκανα υπομονή σε πέντε πράγματα που εμένα σαν Μαρία δεν με “εξυπηρετούσαν” σαν συμπεριφορές. Παρ’ όλα αυτά έκανα υπομονή για να τιμήσω το συμβόλαιό μου και για να τιμήσω και πέντε ανθρώπους που σέβομαι, εκτιμώ και αγαπώ μέσα από το κανάλι και τη δουλειά που έκανα εκεί πέρα.

Έφτασα στα όριά μου, ήταν εργασιακό το κομμάτι. Γινόντουσαν διάφορα γεγονότα και τους έλεγα να σταματήσουν. Τα “τσιμπίματα” έχουν να κάνουν στο εργασιακό κομμάτι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.