ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Μενούνος: «Διάλεξα μια παρένθετη μητέρα με υψηλές αξίες- Η Kim Kardashian με βοήθησε»

«Με έκανε να μη νιώθω ότι πρέπει να τα κοντρολάρω όλα»

Μ.Μενούνος: «Διάλεξα μια παρένθετη μητέρα με υψηλές αξίες- Η Kim Kardashian με βοήθησε»

H Μαρία Μενούνος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία μίλησε για πρώτη φορά για τη γυναίκα που έφερε στον κόσμο την κόρη της.

«Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα είναι που έχω φίλους που έχουν περάσει από τη διαδικασία της παρένθετης μητέρας, όπως η Kim Kardashian, η οποία με βοήθησε. Τη ρώτησα “πρέπει να ανησυχώ για αυτό;” και ήταν τόσο χαλαρή για όλα που με έκανε να μη νιώθω ότι πρέπει να τα κοντρολάρω όλα. Αυτό είναι ένα μήνυμα που θέλω να στείλω» είπε η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια στο Today

Αναφερόμενη στην παρένθετη μητέρα, αποκάλυψε: «Ήξερα ότι διάλεξα μια παρένθετη μητέρα με υψηλές αξίες και ηθική που ήθελε να κάνει μια υπέροχη δουλειά.

Εκείνη μου είπε “θα κάνω ό,τι θα έκανες εσύ αν ήσουν έγκυος”. Οπότε της πρότεινα να τρώει οργανικά τρόφιμα, να μείνει μακριά από τη ζάχαρη επειδή ο διαβήτης υπάρχει στην οικογένειά μου και να αποφύγει τον καφέ. Της είπα ότι “αν όμως έχεις κάποια λιγούρα, είσαι άνθρωπος κάν’ το. Σε εμπιστεύομαι”.

Και εκείνη έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο μωρό και θα είμαι για πάντα ευγνώμων για αυτή τη θυσία».

«Κάθε μέρα εγώ και η Αθηνά μιλάμε στη μαμά μου. Την ευχαριστούμε που μας βοήθησε να έρθουμε κοντά και της λέμε ότι την αγαπάμε. Κάθε βράδυ προσευχόμαστε και κάθε πρωί τη χαιρετάμε και φιλάμε την φωτογραφία της. Απλά θα ήθελα για την κόρη μου να γνώριζε τη γιαγιά της. Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα το έκανα χωρίς τη μαμά μου» πρόσθεσε η Μαρία Μενούνος για τη μητέρα της, που πριν από μερικά χρόνια έφυγε από τη ζωή.

Το να είναι γονείς «βγαίνει»… αβίαστα στη Μαρία Μενούνος και τον σύζυγό της, Keven Undergaro

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κοιτάζουμε ο ένας στον άλλον και λέμε γιατί όλο αυτό μας φαίνεται φυσιολογικό; Δεν το αισθανόμαστε διαφορετικό. Κοιτάω συνέχεια τον σύζυγό μου και του λέω “είμαστε οικογένεια, είναι τόσο τρελό”» εξομολογείται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.