ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Μενούνος: Η κόρη της έγινε 40 ημερών – Πήγε στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου για να πάρει την ευχή του παπά

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Μ.Μενούνος: Η κόρη της έγινε 40 ημερών – Πήγε στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου για να πάρει την ευχή του παπά

Η Μαρία Μενούνος διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της καθώς κρατά στην αγκαλιά τη κόρη της.

Το πρώτο της παιδί με τον Κέβιν Αντέργκαρο ήρθε στη ζωή μέσω παρένθετης μητέρας, πριν από 40 ημέρες.

Έκτοτε, η Μαρία Μενούνος βλέπει τη ζωή της να αλλάζει μέρα με τη μέρα προς το καλύτερο και φροντίζει να απολαμβάνει κάθε στιγμή με την κόρη της.

Σε νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως η μικρή της έγινε 40 ημερών κι η ίδια μαζί με την οικογένειά της πήγαν στην εκκλησία του Αγίου Νεκτάριου στις ΗΠΑ για να πάρει την ευχή του παπά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Η Αθηνά πήρε την ευχή για τις 40 ημέρες στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκτάριου και ήταν τόσο όμορφα. Σε ευχαριστούμε πατέρα Δημοσθένη. Η Αθηνά ήταν περιτριγυρισμένη από τόση αγάπη!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.