ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μ.Μπακοδήμου για Δ.Καμπουράκη: «Και πέρσι έβλεπα ότι κάποια πρωινά δεν ήταν καλά»

«Αισθανόμουν ότι κάτι συμβαίνει»

Μ.Μπακοδήμου για Δ.Καμπουράκη: «Και πέρσι έβλεπα ότι κάποια πρωινά δεν ήταν καλά»

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή, ο δημοσιογράφος Δ.Καμπουράκης ανακοίνωσε ότι σταματάει την συνεργασία του με το κανάλι ΟΡΕΝ, λόγω ενός προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Λίγες ώρες αργότερα μάλιστα, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να μέσα από την εκπομπή «Γεια σου» να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό ένα στιγμιότυπο από την τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση που είχε ο Δημήτρης Καμπουράκης στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του OPEN, «Ώρα Ελλάδος» την περασμένη Τρίτη 24 Οκτωβρίου.

Σε αυτό παρακολουθούμε τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή, την ώρα που είχε τον λόγο ο συμπαρουσιαστής του, Παναγιώτης Στάθης, να σηκώνεται από την θέση του και να αποχωρεί για λίγα λεπτά από τον τηλεοπτικό αέρα. «Δως μου λίγο… Συνέχισε εσύ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καμπουράκης για να βρει για λίγο εκτός πλατό.

«Θα σας πω κάτι. Εγώ και πέρσι έβλεπα ότι κάποια πρωινά πήγαινε και δεν ήταν καλά. Δεν ξέρω αν δεν ήταν καλά ψυχολογικά και του έλεγε ο Παναγιώτης Στάθης ότι «εντάξει, κάτσε, μην ανησυχείς». Αισθανόμουν δηλαδή ότι κάτι συμβαίνει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα ευχηθώ προσωπικά όλα να πάνε καλά και, επειδή και ο ίδιος έγραψε ότι δεν είναι κάτι δραματικό αλλά είναι κάτι επίπονο, κουράγιο. Μια διαδικασία, ένας δρόμος και μετά νέα ξεκινήματα» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Μαρία Μπακοδήμου στον αέρα του ΣΚΑΪ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.