ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Πιερίδη: «Ο γιος μου δέχεται συστηματικό bullying και ζήτησε να αλλάξει σχολείο – Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι»

«Τον έχω βάλει να κάνει μέχρι και αυτοάμυνα»

Μ.Πιερίδη: «Ο γιος μου δέχεται συστηματικό bullying και ζήτησε να αλλάξει σχολείο – Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι»

Μετά την αποκάλυψη που έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, ότι ο γιος της πέφτει θύμα bullying στο σχολείο, η γνωστή τραγουδίστρια, Μαριάντα Πιερίδη, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε ότι το παιδί της ζήτησε να αλλάξει σχολείο. 

«Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Μιλάμε για τέσσερα χρόνια τώρα, και δεν έχει αντιμετωπιστεί, όπως θα έπρεπε. Έτσι, νομίζω, δικαίως, αναρωτήθηκα πώς αντιμετωπίζουν άλλοι γονείς τέτοια θέματα», είπε η Μαριάνντα Πιερρίδη για το bullying που δέχεται ο γιος της.

Ερωτηθείσα πώς αντιμετωπίζει το συστηματικό bullying που δέχεται ο γιος τα τελευταία 4 χρόνια απάντησε ότι της ζήτησε να αλλάξει σχολείο, με την τραγουδίστρια – παρουσιάστρια να προσθέτει: «Προσπαθώ να εξηγήσω στο παιδί μου ότι η λύση δεν είναι να φεύγουμε από το πρόβλημα, αλλά να μένουμε και να το αντιμετωπίζουμε. Εξηγώ στον γιο μου ότι το πρόβλημα είναι το άλλο παιδί που δεν βρίσκει βοήθεια. Προσπαθώ παράλληλα, να τον θωρακίσω. Τον έχω βάλει να κάνει μέχρι και αυτοάμυνα. Έχω κάνει τα πάντα, απλώς δεν έχω φθάσει στα άκρα, να πάω να κάνω καταγγελία στο Υπουργείο ή να κάνω μήνυση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.