ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Σπίαρς: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που ξύρισε το κεφάλι της το 2007

«Η κηδεμονία με απογύμνωσε από τη γυναικεία μου υπόσταση, με έκανε παιδί»

Μ.Σπίαρς: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που ξύρισε το κεφάλι της το 2007

Η γνωστή τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε γιατί έκοψε όλα τα μαλλιά της το 2007. «Με είχαν κοιτάξει τόσο πολύ όταν μεγάλωνα. Με κοίταζαν από πάνω μέχρι κάτω, μου έλεγαν τι γνώμη είχαν για το σώμα μου, από τότε που ήμουν έφηβη. Το ξύρισμα του κεφαλιού μου και η συμπεριφορά μου ήταν οι τρόποι μου για να αντισταθώ», έγραψε η ποπ σταρ στα επερχόμενα απομνημονεύματά της, «The Woman in Me», σύμφωνα με ένα απόσπασμα που δημοσίευσε το «People» την Τρίτη 7 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, η 41χρονη  ανέφερε ότι από τη στιγμή που ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς, ανέλαβε τον έλεγχο των προσωπικών, ιατρικών και οικονομικών της υποθέσεων το 2008, δεν είχε πλέον λόγο στην καθημερινή της ζωή.

«Μου έδωσαν να καταλάβω ότι εκείνες οι μέρες είχαν πλέον τελειώσει», μοιράζεται. «Έπρεπε να αφήσω τα μαλλιά μου να μακρύνουν και να ξαναβρώ τη φόρμα μου. Έπρεπε να πηγαίνω νωρίς για ύπνο και να παίρνω ό,τι φάρμακα μου έλεγαν να πάρω».

Μεταξύ μιας σειράς περιόδων αποτοξίνωσης, η ποπ σταρ μπήκε ένα βράδυ του 2007 στο Esther’s Haircutting Studio στην Tarzana της Καλιφόρνια και ζήτησε να της ξυρίσουν τα καστανά τότε μαλλιά της.

Η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου, Έστερ Τογκνόζι, αρνήθηκε, οπότε η Σπίαρς πήρε την κατάσταση στα χέρια της, άρπαξε μια μηχανή και τα έκοψε μόνη της, ενώ οι παπαράτσι τραβούσαν φωτογραφίες από τα παράθυρα.

Λίγες ημέρες αργότερα, η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε να επιτίθεται στο αυτοκίνητο ενός φωτογράφου με μια ομπρέλα.

Τα διαδοχικά περιστατικά, τα οποία συνέβησαν ενώ βρισκόταν σε διαζύγιο και μάχη για την κηδεμονία με τον Κέβιν Φέντερλαιν, έκαναν αμέσως την Σπίαρς αντικείμενο των σκανδαλοθηρικών εφημερίδων.

Αλλά τον επόμενο χρόνο, αφού νοσηλεύτηκε σε δύο ακούσιες ψυχιατρικές κρατήσεις, ο πατέρας της πήγε στο δικαστήριο και έκανε τον εαυτό του νόμιμο κηδεμόνα της κόρης του.

«Η κηδεμονία με απογύμνωσε από τη γυναικεία μου υπόσταση, με έκανε παιδί», γράφει η Σπίαρς στο βιβλίο της, το οποίο κυκλοφορεί στα καταστήματα στις 24 Οκτωβρίου. «Έγινα περισσότερο μια οντότητα παρά ένα πρόσωπο στη σκηνή. Πάντα ένιωθα τη μουσική στα κόκκαλα και στο αίμα μου- μου το έκλεψαν αυτό».

Η τραγουδίστρια είπε ότι «δεν της άξιζε» αυτό που της έκανε η οικογένειά της. «Η γυναίκα μέσα μου ήταν καταπιεσμένη για πολύ καιρό», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ήθελαν να είμαι άγρια στη σκηνή… και να είμαι ένα ρομπότ τον υπόλοιπο χρόνο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφού η Σπίαρς κατέθεσε εναντίον της «καταχρηστικής» κηδεμονίας της σε δημόσιο δικαστήριο το 2021, ένας δικαστής του Λος Άντζελες έθεσε σε διαθεσιμότητα τον 71χρονο πατέρα της, πριν τερματίσει εντελώς τη ρύθμιση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.