
Ο πρώην σύζυγος της Μπρίνεϊ Σπίαρς και πατέρας των δύο παιδιών της, Κέβιν Φέντερλαϊν, προχώρησε σε αποκαλύψεις για την δημοφιλή τραγουδίστρια και την κατάσταση της ψυχικής της υγείας.
Στην επερχόμενη αυτοβιογραφία του με τίτλο «You Thought You Knew», απόσπασμα της οποίας είδε η εφημερίδα The New York Times, κάνει έναν ανατριχιαστικό ισχυρισμό για την πρώην σύζυγό του, ότι κάποιες φορές της νύχτα έμπαινε στο δωμάτιο των δύο γιων της κρατώντας ένα μαχαίρι και απλώς στεκόταν εκεί παρακολουθώντας τους.
«Μερικές φορές ξυπνούσαν τη νύχτα και την έβρισκαν να στέκεται σιωπηλά στην πόρτα, να τους παρακολουθεί να κοιμούνται – ‘Ω, είσαι ξύπνια;’ – με ένα μαχαίρι στο χέρι της», γράφει. «Μετά γύριζε και έφευγε χωρίς εξήγηση.»
Ο 47χρονος ήταν παντρεμένος με την ποπ σταρ από το 2004 έως το 2007 και απέκτησαν δύο γιους, τον 20χρονο τώρα Σον Πρέστον και τον 19χρονο Τζέιντεν Τζέιμς.
Στο βιβλίο, ο Φέντελραϊν σκιαγραφεί μια ανησυχητική εικόνα της ψυχικής υγείας της τραγουδίστριας με τον ίδιο να εκφράζει βαθιά ανησυχία για την τρέχουσα κατάστασή της.
Britney Spears [IG October 12, 2025]#BritneySpears pic.twitter.com/GvARPHeUaL
— Britney Planet Italia (@BritneyPlanet) October 12, 2025
«Έχει γίνει αδύνατο να προσποιούμαστε ότι όλα είναι εντάξει. Από εκεί που κάθομαι, ο χρόνος τρέχει και πλησιάζουμε στην 11η ώρα», γράφει.
«Κάτι κακό θα συμβεί αν τα πράγματα δεν αλλάξουν, και ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι ότι οι γιοι μας θα μείνουν να κρατούν τα κομμάτια της ζωής τους.»
Η ποπ σταρ έχει απασχολήσει αρκετά τους τελευταίους μήνες λόγω μιας ροής ακανόνιστων αναρτήσεων στο Instagram – που συχνά την δείχνουν να χορεύει με τα εσώρουχά της και να στέλνει αινιγματικά μηνύματα.
«Τώρα, περισσότερο από ποτέ, [τα παιδιά μας] χρειάζονται την υποστήριξή σας. Ήμουν το προστατευτικό τους όπλο για χρόνια, αλλά τώρα είναι μεγαλύτερο από εμένα», πρόσθεσε ο Φέντερλαϊν. «Ήρθε η ώρα να σημάνουμε συναγερμό».
«Με τα νέα για την έκδοση του βιβλίου του Κέβιν, για άλλη μια φορά αυτός και άλλοι επωφελούνται από αυτήν και δυστυχώς αυτό έρχεται μετά τη λήξη της διατροφής για τον Kevin», ανέφεραν εκπρόσωποι της Μ.Σπίαρς σε δήλωση στο PEOPLE.
«Το μόνο που την νοιάζει είναι τα παιδιά της, ο Σον Πρέστον και ο Τζέιντεν Τζέιμς, και η ευημερία τους κατά τη διάρκεια αυτού του εντυπωσιασμού. Περιέγραψε λεπτομερώς το ταξίδι της στα απομνημονεύματά της [ Η Γυναίκα μέσα μου ].»
Ο Φέντερλαϊν ανέλαβε την πλήρη επιμέλεια των παιδιών τους το 2006, με την τραγουδίστρια του “…Baby One More Time” να του καταβάλλει διατροφή μέχρι που ο μικρότερος γιος τους έγινε 18 ετών πέρυσι.
Παράλληλα, σε απόσπασμα από το «You Thought You Knew» ο DJ και χορευτής, περιγράφει μια συγκεκριμένη βραδιά με τη Σπίαρς στο Άμστερνταμ το 2004. Μαζί τους ήταν μέλη του επιτελείου της περιοδείας της «Onyx Hotel Tour», ανάμεσά τους και η Τερέσα Εσπινόσα, η οποία είχε συστήσει τον Φέντερλαϊν στην τραγουδίστρια έναν μήνα νωρίτερα.
Αφού επέστρεψαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, η Σπίαρς φέρεται να είπε στον Φέντερλαϊν ότι θα γυρνούσε αμέσως. «
Όμως, όσο περνούσε η ώρα, ο Φέντερλαϊν αποφάσισε να βγει και να δει πού ήταν η τότε σύντροφός του. «Καθώς περνούσα μπροστά από ένα από τα δωμάτια, έριξα μια ματιά μέσα — και πάγωσα. Εκεί ήταν», ισχυρίζεται. «Η Τερέσα καθόταν στην άκρη του κρεβατιού. Η Μπρίτνεϊ στεκόταν ανάμεσα στα πόδια της, με τα χέρια στο πρόσωπό της και είχαν ορμήσει η μία στην άλλη. Φιλιόντουσαν κανονικά».
«Άρχισε να ζητά συγγνώμη, να εξηγεί, να υπόσχεται ότι δεν θα ξανασυμβεί», περιγράφει στο βιβλίο. «Μου είπε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρά το έπαιρνα, ότι ήταν καταβεβλημένη και πως ήταν ένα λάθος».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.