ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μ.Χρονοπούλου: Στο σπίτι της στην Παιανία το μνημόσυνο 40 μέρες από τον θάνατό της – Παρών ο πρώην σύντροφός της

Ποιοι κληρονόμησαν την περιουσία της ηθοποιού

Μ.Χρονοπούλου: Στο σπίτι της στην Παιανία το μνημόσυνο 40 μέρες από τον θάνατό της – Παρών ο πρώην σύντροφός της

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για τη σπουδαία ηθοποιό Μαίρη Χρονοπούλου που έλαβε χώρα στο σπίτι της στην Παιανία σήμερα Σάββατο 11 Νοεμβρίου.

Εκεί βρέθηκαν φίλοι και συνάδελφοι της ηθοποιού αλλά και ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού, Νίκος Σταγόπουλος.

Αποκαλύφθηκε η ιδιόχειρη διαθήκη της – Ποιους αποφάσισε να στηρίξει

Στις 11 Απριλίου 2019 η Μαίρη Χρονοπούλου έγραψε την ιδιόχειρη διαθήκη της.

Σύμφωνα με την ιδιόχειρη διαθήκη της αείμνηστης ηθοποιού η σορός της ήθελε να μεταφερθεί σε συγκεκριμένο γραφείο τελετών που εδρεύει στην Παιανία. Έπειτα επιθυμούσε η σορός της να μεταφερθεί στην οικία της, βραδινή ώρα και να αναχωρήσει βραδινή ώρα για τη Βουλγαρία όπου θα πραγματοποιηθεί η αποτέφρωση.

Όπως ανέλυσε η ίδια στο φύλλο χαρτί που άφησε τα έξοδα για την κηδεία ήταν συνολικά 2.800 ευρώ και είχε αφήσει προκαταβολή 500 ευρώ. Έτσι το υπόλοιπο ήταν στα 2.300 ευρώ.

Όταν επιστρέψει η στάχτη της στην Ελλάδα επιθυμούσε να σκορπιστεί στη θάλασσα του Σουνίου.

Εννέα μήνες μετά, Κυριακή 12 Ιανουαρίου η Μαίρη Χρονοπούλου καλεί στο σπίτι της, τον πρώην σύντροφό της, τον Νίκο Σταγόπουλο και τον φίλο της Α. Ανδριανόπουλο μαζί με τη σύντροφό του. Η ίδια ήταν ξαπλωμένη και στο κομοδίνο της βρισκόταν μέσα σε ένα γκρι φάκελο η διαθήκη της. Η ηθοποιός έδωσε τη διαθήκη στον Νίκο Σταγόπουλο και του ζήτησε να τη φωτογραφήσει. Ο ίδιος φωτογράφησε την πρώτη από τις δύο σελίδες αλλά γνωρίζει το περιεχόμενο της δεύτερης σελίδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι λοιπόν στη δεύτερη σελίδα έγραφε ότι η ηθοποιός ήθελε να στηρίξει την Άννα Φόνσου με το σπίτι του ηθοποιού, τον Σπύρο Μπιμπίλα με το ΣΕΗ και την Εριέττα Κούρκουλου με το φιλοζωικό σωματείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.