ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μάικλ Τζάκσον: Πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία για τη ζωή του θρύλου της ποπ

Τον τραγουδιστή θα υποδυθεί ο 27χρονος ανιψιός του, Τζαφάρ Τζάκσον

Μάικλ Τζάκσον: Πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία για τη ζωή του θρύλου της ποπ

Ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει η ταινία για τη ζωή του Μάικλ Τζάκσον.

Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως στις 18 Απριλίου του 2025, ενώ η παραγωγή θα ξεκινήσει στις 22 Ιανουαρίου. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αντουάν Φούκουα, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Τζον Λόγκαν.

Σύμφωνα με την περίληψη: «Η ταινία ακολουθεί τον περίπλοκο άνθρωπο που γίνεται ο βασιλιάς της ποπ, από τους θριάμβους στις τραγωδίες, από την ανθρώπινη πλευρά και τους προσωπικούς του αγώνες έως τη δημιουργική του ιδιοφυΐα».

Τον θρύλο της ποπ θα υποδυθεί ο 27χρονος ανιψιός του, Τζαφάρ Τζάκσον. Ο Τζαφάρ τραγουδάει και χορεύει από την ηλικία των 12 ετών, ενώ σε συνέντευξή του ο σκηνοθέτης της ταινίας είπε ότι μοιάζει εκπληκτικά στον Μάικλ Τζάκσον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι παράξενο το πόσο μοιάζει με τον Μάικλ. Ακούγεται σαν αυτόν, χορεύει, τραγουδάει. Είναι πραγματικά παράξενο. Ο Γκράχαμ Κινγκ, ο οποίος είναι ένας φανταστικός παραγωγός, τον βρήκε και μου τον σύστησε και έμεινα έκπληκτος», είχε πει ο Φούκουα στο Entertainment Weekly.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.