ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαντόνα: Έβαλε «φωτιά» με την Ο.Κορμπερό στη συναυλία της στη Βαρκελώνη (βίντεο)

Οι δυο τους καταγράφηκαν να τραγουδούν τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Madonna και να διασκεδάζουν μαζί

Μαντόνα: Έβαλε «φωτιά» με την Ο.Κορμπερό στη συναυλία της στη Βαρκελώνη (βίντεο)

Η «βασίλισσα» της ποπ, Μαντόνα, έδωσε δύο sold out συναυλίες στο Palau Sant Jordi της Βαρκελώνης. Στη δεύτερη βραδιά της, μάλιστα, κάλεσε τη φίλη της, Ούρσουλα Κορμπερό να την ακολουθήσει στη σκηνή, καθώς οι δυο τους παρακολουθούσαν διάφορα μοντέλα να χορεύουν το «Vogue» και να τους μοιράζουν παρτιτούρες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Hola!, και οι δύο γυναίκες συζήτησαν τη στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τη Μαντόνα να μοιράζεται μια φωτογραφία μαζί με τον Κορμπερό γράφοντας: «”Tokyo” για πάντα!». Το μήνυμα είναι μια αναφορά στην ηρωίδα της πρωταγωνίστριας της σειρά «La Casa De Papel», η οποία σημείωσε παγκόσμια επιτυχία και ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους οι δυο τους συναντήθηκαν.

 Η Κορμπερό κοινοποίησε, με τη σειρά της, την εικόνα στα stories του Instagram, προσθέτοντας το εξής μήνυμα: «Τι νύχτα με τη βασίλισσα».

Βέβαια, η Κορμπερό παρακολούθησε τη συναυλία μαζί με τον σύντροφό της, Chino Darin, και τη φίλη της Miranda Makaroff, οι οποίοι μοιράστηκαν βίντεο από τη συναυλία. Οι δυο τους καταγράφηκαν να τραγουδούν τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Madonna και να διασκεδάζουν μαζί. «Ήταν απίστευτο, σε ευχαριστώ Madonna!» έγραψε, μάλιστα, η Miranda Makaroff σε ένα από τα Instagram stories της.

Η φιλία της Madonna και της Úrsula Corberó

Πάντως, η Κορμπερό έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη φιλία της με τη Μαντόνα η οποία άρχισε όταν οι δύο τους επέβαιναν στο ίδιο αεροπλάνο. Η Ισπανίδα ηθοποιός μοιράστηκε την ιστορία στο «The Tonight Show with Jimmy Fallon» λέγοντας: «Ταξίδευα προς στη Μαδρίτη και έκανα μια ενδιάμεση στάση στο Λονδίνο. Όταν μπήκα στο αεροπλάνο, πήγα στην τουαλέτα και όταν επέστρεψα στη θέση μου, είδα τη Μαντόνα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα, η ηθοποιός πρόσθεσε: «Η Μαντόνα γύρισε προς το μέρος μου και είχε οπτική επαφή μαζί μου και ξαφνικά περπάτησε προς το μέρος μου, διατηρώντας την οπτική επαφή. Ήρθε στη θέση μου και έβαλε το ένα της πόδι στο κάθισμά μου για να δέσει τα παπούτσια της και είπε “Γεια σου, γεια”». Η Κορμπερό είπε ότι ήταν απίστευτα σοκαρισμένη και δεν μπορούσε να μιλήσει. Με τη σειρά της, η Μαντόνα είπε: «Συγγνώμη, ήθελα απλώς να σου πω ότι είμαι μεγάλη θαυμάστριά σου. Λατρεύω το “La Casa De Papel”. Η “Tokyo” είναι η αγαπημένη μου ηρωίδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.