ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μάουρο Ικάρντι: Οι 200 γυναίκες πριν τη Γουάντα Νάρα και η «πιπεράτη» ζωή του ζευγαριού

Η Γουάντα Νάρα, αποκάλυψε πιπεράτες λεπτομέρειες για το... ερωτικό παρελθόν του συζύγου της, αλλά και τα όσα συνέβησαν την πρώτη τους κοινή νύχτα σε διαδικτυακή εκπομπή την οποία παρουσιάζει η αδελφή της Ζαΐρα!

Μάουρο Ικάρντι: Οι 200 γυναίκες πριν τη Γουάντα Νάρα και η «πιπεράτη» ζωή του ζευγαριού

Είναι ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια της ποδοσφαιρικής showbiz και συχνά, πυκνά βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Συνήθως με τις προκλητικές φωτογραφίες της Γουάντα ή τους χωρισμούς και τις επανασυνδέσεις τους.

Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι τους τελευταίους μήνες φαίνεται να έχουν βρει την ηρεμία τους με τον έμπειρο επιθετικό να είναι το πρώτο βιολί στην επίθεση της Γαλατάσαραϊ.

Ωστόσο αρκούσε η παρουσία της Γουάντα στη διαδικτυακή εκπομπή Rumis (με τον Μαουρο Ικάρντι να είναι δίπλα και να τα ακούει όλα) για να φέρει νέες πιπεράτες αποκαλύψεις για τη ζωή τους λίγο πριν και αφότου έγιναν ζευγάρι.

Σημαντική λεπτομέρεια; Παρουσιάστρια της εκπομπής είναι η αδελφή της Ζαΐρα Νάρα.

Η πρώτη ερώτηση που της έκαναν οι πανελίστες ήταν το πότε κατάλαβε ο Μάουρο πως η γυναίκα της ζωής του ήταν η αυτή και όχι κάποια άλλη με τη Γουάντα με απόλυτη φυσικότητα να γυρίζει και να απευθύνει την ερώτηση στον σύζυγο της…

«Υπήρχαν περίπλοκες καταστάσεις, διάφορα πράγματα», ψέλλισε ο Μάουρο με την Γουάντα να παίρνει τον λόγο και να συμπληρώνει με νάζι: «Λέει πάντως ότι του… άρεσε το πρώτο μας βράδυ».

Κι εκεί η Ζαΐρα έκανε την κρίσιμη ερώτηση στην αδερφή της ζητώντας λεπτομέρειες για εκείνη την πρώτη νύχτα.

Κι η Γουάντα άλλο που δεν ήθελε, συνέχισε απτόητη, υπενθυμίζοντας πρώτα ότι την εποχή που ήρθε… κοντά με τον Μάουρο (ο οποίος ήταν ο προστατευόμενος του πρώην συζύγου της Μάξι Λόπεζ και η ίδια ήθελε να γνωρίσει σε διάφορες φίλες της) είχε ήδη αποφασίσει να χωρίσει με τον σύζυγο της.

«Κάποια στιγμή είπα στον Μάουρο ότι το πήρα απόφαση για το διαζύγιο αλλά απλά ήθελα πρώτα να πάρω την ιταλική υπηκοότητα. Μου είπε ότι ήθελε να με βοηθήσει και μου άφησε τα κλειδιά του σπιτιού του…

Πήγα εκεί και του μαγείρεψα και όταν επέστρεψε με βρήκε ξυπόλυτη στην κουζίνα… Μετά βρεθήκαμε στον καναπέ, τον φιλήσαμε και περάσαμε όλη τη νύχτα μαζί».

Κι όσοι πίστευαν ότι η περιγραφή είχε τελειώσει έκαναν λάθος με την ασυγκράτητη Αργεντινά να λύνει και τις υπόλοιπες απορίες της αδελφής της και των συμπαρουσιαστών της.

«Πριν από εμένα πέρασαν από το… στρώμα του Μάουρο 200 γυναίκες. Αλλά μετά από εμένα δεν το χρησιμοποίησε καμία άλλη. Ούτως ή άλλως δεν ήταν χρήσιμο πλέον!», είπε αρχικά και χωρίς δισταγμό συμπλήρωσε:

«Θυμάμαι τον πόνο που είχα στο σώμα μου την επόμενη μέρα γιατί δεν είχα συνηθίσει να… τα δίνω όλα. Έπαιρνα ιβουπροφαίνη κάθε τέσσερις ώρες».

Κι όπως παραδέχθηκε στο κλείσιμο της συνέντευξης της: «Πιστεύω ακράδαντα ότι αν δεν είχαν πάει όλα καλά εκείνο το βράδυ, δεν θα είχαν συμβεί, όλα όσα συνέβησαν στις ζωές μας».

Νωρίτερα πάντως και εν μέσω της περιγραφής της… θυελλώδους πρώτης τους νύχτας, η Γουάντα έκανε μια ακόμη τρομερή αποκάλυψη για το άστατο παρελθόν του συζύγου της.

«Όταν γνώρισα τον Μάουρο είχε τέσσερα τηλέφωνα. Το ένα ήταν το κανονικό που χρησιμοποιούσε και για τις επαφές του με την ομάδα, ενώ τα άλλα τρία τα είχε γιατί είχε χωρίσει ανά ηπείρους τις γυναίκες με τις οποίες έβγαινε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποια στιγμή λοιπόν, όταν κατάλαβα ότι κάτι υπάρχει μεταξύ μας, τα τρία αυτά τηλέφωνα βρέθηκαν στον βυθό της θάλασσας την ώρα που ο Μάουρο κοιμόταν. Όταν ξύπνησε έψαχνε παντού κι εγώ μαζί του, αλλά δεν τα βρήκαμε ποτέ…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.