ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μάθιου Πέρι: Πρώην σύντροφός του ζήτησε να ανοίξει ξανά η έρευνα για τον θάνατό του

Ισχυρίζεται πως το διάσημο «Φιλαράκι» περιστοιχιζόταν από «απατεώνες» γιατρούς

Μάθιου Πέρι: Πρώην σύντροφός του ζήτησε να ανοίξει ξανά η έρευνα για τον θάνατό του

Πρώην σύντροφός του Μάθιου Πέρι, ισχυριζόμενη πως το διάσημο «Φιλαράκι» περιστοιχιζόταν από «απατεώνες» γιατρούς, ζητά να ανοίξει ξανά η έρευνα για τον θάνατο του πρωταγωνιστή από την αστυνομία.

Ο 54χρονος σταρ νεκρός μέσα στο υδρομασάζ του σπιτιού του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου του περασμένου έτους, με τη νεκροψία να επιβεβαιώσει αργότερα ότι πέθανε από τις «οξείες επιπτώσεις της κεταμίνης» και από πνιγμό.

Η Κέιτι Έντουαρντς, όμως η οποία έβγαινε μαζί του το 2006 και εργάστηκε ως βοηθός του το 2011 στο αποκορύφωμα του εθισμού του στα ναρκωτικά, είναι πεπεισμένη πως η έρευνα για τον θάνατό του, που έκλεισε τον Ιανουάριο, πρέπει να ξανανοίξει.

Μιλώντας στην Mirror, υποστήριξε ότι ο ηθοποιός είχε μια νοσοκόμα στο μισθολόγιο του, η οποία, στο απόγειο του εθισμού του στα ναρκωτικά, έπαιρνε «40 με 50 Vicodin σε μια μέρα», καθώς είχε έναν «τρόπο να επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν πράγματα για αυτόν».

Η Κέιτι πιστεύει ότι οι συνθήκες γύρω από τον θάνατο του Perry πρέπει να «εξεταστούν ξανά» και οι αστυνομικοί θα πρέπει να ερευνήσουν το ιατρικό προσωπικό «για να δουν αν είχε συμφωνία με κάποιον από αυτούς να του δώσει παράτυπα κεταμίνη». Η Kέιτι έχει εκφράσει στο παρελθόν τις αμφιβολίες της για τον θάνατο του πρώην της, λέγοντας ότι δεν πίστευε ότι αγόρασε κεταμίνη από το δρόμο.

Η Kayti, η οποία είναι επίσης εγγονή της ηθοποιού Τζούλι Άντριους, προέτρεψε επίσης τα στελέχη των Όσκαρ να αποτίσουν φόρο τιμής στον αείμνηστο ηθοποιό του Χόλιγουντ στο πλαίσιο της ενότητας In Memoriam της εκπομπής βραβείων την Κυριακή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός ως Τσάντλερ Μπινγκ στην κωμική σειρά Friends του NBC, έμεινε εκτός της ετήσιας λίστας αναμνηστικών των BAFTA κατά τη διάρκεια των κινηματογραφικών τους βραβείων τον περασμένο μήνα.

Μετά τις αντιδράσεις των τηλεθεατών, ανακοινώθηκε ότι θα τιμηθεί στα επερχόμενα τηλεοπτικά βραβεία BAFTA τον Μάιο.

Η κεταμίνη μπορεί να συνταγογραφηθεί ως ιατρική θεραπεία, αλλά δεν είναι σαφές εάν τα φάρμακα στον οργανισμό του αγοράστηκαν με ιατρική συνταγή.

Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι ο Πέρι ήταν νηφάλιος για 19 μήνες και δεν υπήρχε ίχνος ηρωίνης, κοκαΐνης, ή φαιντανύλης στον οργανισμό του.

Τα επίπεδα κεταμίνης ήταν 3.540 ng/ml στο περιφερικό αίμα και 3.271 ng/ml στο κεντρικό αίμα.

Για έναν ασθενή υπό γενική αναισθησία, σε νοσοκομείο, ένα επίπεδο κεταμίνης στο αίμα 1.000 – 6.000 ng/ml θα ήταν φυσιολογικό, εξήγησε ο ιατροδικαστής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ιατροδικαστής είπε ότι ο Πέρι είχε ιστορικό εμφυσήματος, διαβήτη και χρήση ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.