ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μεγκ Ράιαν: Η αξέχαστη σκηνή του οργασμού της σε ταινία – Πώς αντέδρασαν τα παιδιά της όταν την είδαν (βίντεο)

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός

Μεγκ Ράιαν: Η αξέχαστη σκηνή του οργασμού της σε ταινία – Πώς αντέδρασαν τα παιδιά της όταν την είδαν (βίντεο)

Τα παιδιά της Μεγκ Ράιαν νιώθουν ντροπή για τη διάσημη κινηματογραφική σκηνή του οργασμού της στην ταινία «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι».

«Είναι αστείο, ο γιος μου μόλις μου τηλεφώνησε σήμερα το πρωί επειδή βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και μένει σε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Katz’s Deli [όπου γυρίστηκε η σκηνή]. Ήταν και η κόρη μου εδώ και τους είχα σε ανοιχτή ακρόαση. Μου φώναζαν “Μαμά, αυτό είναι ένα μοναδικό είδος ντροπής που νιώθουμε. Ο γιος μου μου είπε ότι στο Katz’s υπάρχει μία φωτογραφία μου στο τραπέζι που γυρίστηκε η σκηνή» δήλωσε αρχικά η Ράιαν.

Το 2018, ο γιος, τον οποίο η Ράιαν απέκτησε κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Ντένις Κουέιντ, εξέφρασε ότι έχει ανάμεικτα συναισθήματα για τον ρόλο της μητέρας του στην ταινία, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι δεν την είχε δει μέχρι την ενηλικίωσή του. «Είδα το When Harry Met Sally για πρώτη φορά πρόσφατα» είχε πει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Την είδα επειδή έκανα μια ρομαντική κομεντί, και αυτό είναι μια ρομαντική κομεντί. Μετά έκλαιγα για πολλή ώρα, γιατί ήμουν τόσο περήφανος για εκείνη, και αμέσως της τηλεφώνησα και της είπα: “Λυπάμαι πολύ που έχασα αυτή την ταινία”. Εκείνη μου απάντησε: “Την έχω δει περίπου μία φορά”» είπε τέλος, ο γιος της Μεγκ Ράιαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.