ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μέγκαν Φοξ: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της (φωτο) 

Δείτε την ανάρτηση της

Μέγκαν Φοξ: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της (φωτο) 

Η Μέγκαν Φοξ αποκάλυψε μέσω μιας ανάρτησης της στο Instagram τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. 

Η ηθοποιός είναι γνωστή για τις τολμηρές αλλαγές στην εμφάνισή της, με την πιο πρόσφατη να είναι το ροζ λουκ που υιοθέτησε στα μαλλιά της.

Ωστόσο, φαίνεται πως το βαρέθηκε και αυτό και έτσι, δοκίμασε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μέγκαν Φοξ, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες της με το κοινό της, δείχνοντάς του το νέο της λουκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ηθοποιός έκοψε τα μαλλιά της σε ένα κοντό καρέ, πάνω από τους ώμους, ενώ άλλαξε το χρώμα του σε ασημένιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.