ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μόνικα Μπελούτσι: Στην Πάρο κάνει διακοπές η Ιταλίδα ντίβα (φωτό)

«Αγαπώ την Ελλάδα. Δε ξέρω γιατί αλλά κάθε φορά που βρίσκομαι στην Ελλάδα νιώθω σαν στο σπίτι μου»

Μόνικα Μπελούτσι: Στην Πάρο κάνει διακοπές η Ιταλίδα ντίβα (φωτό)

Η Μόνικα Μπελούτσι αγαπάει πολύ την Ελλάδα και πολύ συχνά έρχεται στη χώρα μας για διακοπές.

Η ιταλίδα ηθοποιός, η οποία τον περασμένο Σεπτέμβριο μάγεψε το κοινό του Ηρωδείου στον ρόλο της Μαρίας Κάλλας, έχει μεγάλη αδυναμία στην Πάρο.

Όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος η Μόνικα Μπελούτσι βρίσκεται στο αιγαιοπελαγίτικο νησί και απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι.

Ο φωτογραφικός φακός ενός fan της απαθανάτισε την εντυπωσιακή ηθοποιό να χαλαρώνει σε καφετέρια του νησιού και εκείνη την ανέβασε στο Ιnstagram.

«Αγαπώ την Ελλάδα. Δε ξέρω γιατί αλλά κάθε φορά που βρίσκομαι στην Ελλάδα νιώθω σαν στο σπίτι μου και ίσως να μην είναι σύμπτωση το γεγονός ότι παίζω τη Μαρία Κάλλας, ήταν Ελληνίδα και ίσως να είναι η κουλτούρα μας και η όλη σχέση μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας, μεταξύ Ρώμης και Αθήνας και νομίζω ότι είμαι η “κόρη” των δυο αυτών πολιτισμών», είχε πει η Μόνικα Μπελούτσι πρόσφατα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.