ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μουσικός παραγωγός κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό κατά του Κρις Μπράουν – «Του προκάλεσε σοβαρά τραύματα»

Τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα μπουκάλι τεκίλα Don Julio 1942

Μουσικός παραγωγός κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό κατά του Κρις Μπράουν – «Του προκάλεσε σοβαρά τραύματα»

Μήνυση εις βάρος του Κρις Μπράουν για επίθεση σε νυχτερινό κέντρο του Λονδίνου, κατέθεσε ένας μουσικός παραγωγός. 

Στα δικαστικά έγγραφα που έλαβε η Page Six, ο ενάγων Amadou «Abe» Diaw ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής «του προκάλεσε σοβαρά τραύματα», αφού τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα μπουκάλι τεκίλα Don Julio 1942.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο στο νυχτερινό κέντρο Tape London. Στη συνέχεια, τον κατηγορεί πως τον «πατούσε αδίστακτα» σε όλο του το σώμα, τον κλώτσησε στον λαιμό και τον έκανε να λιποθυμήσει για 30 δευτερόλεπτα.

Τα χτυπήματά του έστειλαν τον άνδρα στο νοσοκομείο με «τραυματισμούς στο κεφάλι και σκισμένους συνδέσμους στο πόδι».

Ο άνδρας ισχυρίζεται επίσης, πως μετά το περιστατικό ο Κρις Μπράουν προχώρησε σε «συκοφαντική δυσφήμιση» εναντίον του, διαδίδοντας ψεύτικες φήμες για εκείνον και τους πελάτες του, ενώ τον αποκάλεσε πολλές φορές «ψεύτη», προκειμένου να επηρεάσει τις εργασιακές του σχέσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μήνυση του Diaw αναφέρει επιπλέον, ότι τα σωματικά του τραύματα μπορεί να είναι μόνιμα και ότι φέρεται ότι «υπέφερε από σοβαρή και μόνιμη συναισθηματική δυσφορία και τραύμα». Ζητά λοιπόν, αποζημίωση και δίκη ενώπιων των ενόρκων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.