ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Μπέσσυ Αργυράκη: Έπεσε από τη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε σε συναυλία στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με την πτώση της

Μπέσσυ Αργυράκη: Έπεσε από τη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε σε συναυλία στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Από τη σκηνή έπεσε το βράδυ της Κυριακής κατά τη διάρκεια συναυλίας της στην παραλία Αγίας Τριάδας, του δήμου Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη η Μπέσσυ Αργυράκη.

Την ώρα που η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμήνευε γνωστά τραγούδια της ντίσκο, στο πλαίσιο της «Γιορτής του Τρύγου», και, ενώ χόρευε, σκόνταψε στο ηχείο, με αποτέλεσμα να πέσει από την εξέδρα που είχε στηθεί για τις ανάγκες της συναυλίας και να βρεθεί στο κενό, προκαλώντας ανησυχία στους θαυμαστές της. Η πίστα είχε ύψος περίπου ενός μέτρου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μέτωπο.

Η Μπέσσυ Αργυράκη μεταφέρθηκε άμεσα από τους διοργανωτές σε κλινική, όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία της.

Τη συναυλία που είχε τίτλο «Κορμί κι Αλάτι» διοργάνωσε ο Σύλλογος Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας υπό την αιγίδα της ΔΗΠΠΑΚΥΘ του δήμου Θερμαϊκού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.