ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Νέα στοιχεία για τη Ματούλα του Κολωνακίου: Ήταν 18 ημέρες νεκρή μέσα στο σπίτι της

«Ήταν σε προχωρημένη σήψη το σώμα της»

Νέα στοιχεία για τη Ματούλα του Κολωνακίου: Ήταν 18 ημέρες νεκρή μέσα στο σπίτι της

Το πρωί της Πέμπτης (19/10), η τηλεοπτική εκπομπή το «Το Πρωινό», αποκάλυψε πως η Ματούλα του Κολωνακίου, βρέθηκε νεκρή μετά από 18 μέρες και όχι επτά, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, ήταν τόσες μέρες νεκρή και κανείς δεν το πήρε είδηση, κι όταν πήγε ο θυρωρός το κατάλαβε από τη δυσοσμία.

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Μας έδωσε μία άλλη εκδοχή που δεν τη γνωρίζαμε… Είχε πεθάνει 18 μέρες, άλλο πέντε και έξι μέρες και άλλο αυτό… Μας είπε ότι ήταν σε προχωρημένη σήψη το σώμα της…» και συνέχισε ο παρουσιαστής: «Παιδιά το αντιλαμβάνεστε; Ένας άνθρωπος ήταν νεκρός στο διαμέρισμά του 18 μέρες… Αυτά είναι τα κοινωνικά ζητήματα, αυτός είναι ο κοινωνικός και ηλιακός ρατσισμός και αποκλεισμός να μην έχεις έναν άνθρωπο να ενδιαφέρεται για σένα…».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Νικόλιζας είπε: «Χθες αργά το βράδυ με ενημέρωσαν από το γραφείο κηδειών ότι τελικά ο γιος της, Λορέντζο θα αναλάβει να πάρει την σορό της μητέρας του και να την πάει για αποτέφρωση στην Ριτσώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ματούλα δεν μου είχε πει για αποτέφρωση, ωστόσο, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και την διαπόμπευση που έχει φάει ο Λορέντζο, είναι λογικό να θέλει να τελειώσει όσο πιο γρήγορα αυτή η διαδικασία. Από ό,τι μου είπαν από το γραφείο τελετών δεν θα δώσουν πληροφορίες σχετικά με το πότε θα γίνει η αποτέφρωση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.