ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Νέλι Φουρτάντο: Πόζαρε στο Instagram με εσώρουχα της Κιμ Καρντάσιαν (φωτό)

Η ανάρτηση συγκέντρωσε χιλιάδες likes

Νέλι Φουρτάντο: Πόζαρε στο Instagram με εσώρουχα της Κιμ Καρντάσιαν (φωτό)

«Έριξε» το Instagram η Νέλι Φουρτάντο μετά την τελευταία της φωτογράφιση, στην οποία πόζαρε με εσώρουχα από την σειρά της Κιμ Καρντάσιαν.

Η 44χρονη Καναδή τραγουδίστρια, η οποία έκανε αίσθηση στα MTV Video Music Awards πρόσφατα με την πολυαναμενόμενη επιστροφή της, ανέδειξε την ομορφιά της με διάφορα εσώρουχα από τη συλλογή της τηλεπερσόνας. Η Φουρτάντο, μητέρα ενός παιδιού, πόζαρε ως μοντέλο με εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος.

Σε αυτή την καμπάνια, εντάχθηκε σε μια ομάδα διασημοτήτων που περιελάμβανε επίσης τις Χάρι Νεφ, Κιμ Κατράλ, Κόκο Τζόουνς και Λάνα Κόντορ. Η λεζάντα της καμπάνιας εσωρούχων της Καρντάσιαν έγραφε: «Γνωρίστε τις πιο viral και επιδραστικές συλλογές μας με τις @KimCattrall, @NellyFurtado, @CocoJones, @HariNef και @LanaCondor. Εξερευνήστε την καμπάνια και ψωνίστε τώρα τα shapewear με την υπογραφή μας, τα loungewear και τα εσώρουχα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIMS (@skims)

Η ανάρτηση συγκέντρωσε χιλιάδες likes από τους 5,3 εκατομμύρια followers της μάρκας στο Instagram. Σε μία από τις εικόνες η Φουρτάντο εμφανιζόταν με ένα σουτιέν σε nude απόχρωση και ασορτί καλσόν με ψηλή μέση, αναδεικνύοντας τους γυμνασμένους κοιλιακούς της. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με γυαλιστερές, μυτερές μαύρες γόβες και χάρισε ένα σαγηνευτικό βλέμμα στην κάμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.