ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Υπόθεση Ν.Άλβες: Η πρώην σύζυγος του ποδοσφαιριστή έκανε ερωμένη την γυναίκα που βίασε ο πρώην άντρας της! (φωτό)

Η πρώην κυρία Άλβες ήταν διαχυτική όλο το βράδυ και φίλησε στο στόμα με πάθος την φίλη της

Υπόθεση Ν.Άλβες: Η πρώην σύζυγος του ποδοσφαιριστή έκανε ερωμένη την γυναίκα που βίασε ο πρώην άντρας της! (φωτό)

Η Σ.Ταμπάρες που ήταν για χρόνια παντρεμένη με τον Ντάνι Άλβες και τον χώρισε όταν διαπίστωσε ότι η καταγγελία νεαρής κοπέλας για βιασμό σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου 2022 ήταν αληθινή, τελικά σύναψε δεσμό με την βιασθείσα, την Τζοάνα Σανθ!

Η πρώην κυρία Άλβες ήταν διαχυτική όλο το βράδυ και φίλησε στο στόμα με πάθος την φίλη της ως δώρο για τα γενέθλιά της. Όλα αυτά στο κλαμπ όπου ο Άλβες σύμφωνα με την κατηγορία βίασε την νεαρή κοπέλα.

«Χρόνια πολλά Sandra Tabarés. Σ ‘αγαπώ. Σε ευχαριστώ που με απογείωσες και με γέμισες ξανά ζωντάνια. Συνεχίζουμε να προσθέτουμε στιγμές» έγραψε η Τζοάνα Σανθ στο Instagram για την φίλη της και ανέβασε και την φωτογραφία με το φιλί. sara_2

&

tabares_12 sara_tabaresa

Φυσικά τα ΜΜΕ στην Ισπανία βρήκαν θέμα να ασχοληθούν και όλοι ψάχνουν να βρουν τι είδους σχέση έχει η Σανθ με την Ταμπάρες. Η νεαρή είναι μοντέλο που αποφοίτησε από το Κέντρο Σχεδιασμού και Τέχνης του Πανεπιστημίου της Βαρκελώνης EINA.

Είναι πολύ δραστήρια στα social media και δεν παραλείπει κατά τακτά χρονικά διαστήματα να εκφράζει την αγάπη της για την Σανθ. Της αρέσει να φωτογραφίζεται γυμνή και είναι ερασιτέχνης ηθοποιός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.