Ντίνα Κώνστα: Συγκινεί η Εβελίνα Παπούλια – «Αυτή η φωτογραφία είσαι εσύ»

«Λυγίζει» το διαδίκτυο η Εβελίνα Παπούλια για την Ντίνα Κώνστα

Ντίνα Κώνστα: Συγκινεί η Εβελίνα Παπούλια – «Αυτή η φωτογραφία είσαι εσύ»

Με ένα τρυφερό μήνυμα επέλεξε να αποχαιρετήσει την Ντίνα Κώνστα, το απόγευμα της Κυριακής, η Εβελίνα Παπούλια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αείμνηστη ηθοποιός απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών βυθίζοντας στη θλίψη τους αγαπημένους της ανθρώπους καθώς και σύσσωμο τον καλλιτεχνικό χώρο. Έχοντας συνεργαστεί πριν πολλά χρόνια τηλεοπτικά, στο επιτυχημένο σίριαλ «Δυο ξένοι» του MEGA, η Εβελίνα Παπούλια θέλησε να πει το ύστατο χαίρε με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Ειδικότερα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Εβελίνα Παπούλια έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής. «Καλό ταξίδι Ντίνα μου! Για εμένα αυτή η φωτογραφία είσαι εσύ!! Το καθαρό βλέμμα, το τσιγάρο στο χέρι, το καυστικό χιούμορ, την ντόμπρα προσωπικότητα! Σ αγαπώ!!! Καλό ταξίδι όμορφη…. Με έμαθες τόσα πολλά! Σε ευχαριστώ».

Την παρούσα ανάρτηση η Εβελίνα Παπούλια συνόδευσε με μια ασπρόμαυρη εικόνα της αείμνηστης ηθοποιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Διάβασα πρώτα το κείμενο. Μου άρεσε, ήταν καλογραμμένο και είπα το ναι. Ήταν πάρα πολύ κουραστικά τα γυρίσματα. Πήγαινα ξημερώματα στα πλατό και έφευγα βράδυ. Δεν είχαμε ευτράπελα, ήταν βαριά δουλειά» είχε εξομολογηθεί για το επιτυχημένο σίριαλ η Ντίνα Κώνστα στην τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε το 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.