ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

O Dr. Dre τιμήθηκε με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ (βίντεο)

Ποιοι έδωσαν το παρόν στα αποκαλυπτήρια

O Dr. Dre τιμήθηκε με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ (βίντεο)

Ο γνωστός Αμερικανός ράπερ, Dr. Dre, τιμήθηκε με το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ.

Τα αποκαλυπτήρια του 2.775ου αστεριού στο πεζοδρόμιο της Hollywood Boulevard στην κατηγορία της δισκογραφίας έγιναν κατά τη διάρκεια συγκινητικής τελετής με τον Αμερικανό ράπερ και ηθοποιό Snoop Dogg, τον μεγιστάνα της μουσικής Jimmy Iovine και τον ραδιοφωνικό παραγωγό Big Boy, να μιλούν για εκείνον ενώ οι ράπερ Έμινεμ και 50 Cent έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλυγουντ, που θεώρησε ότι ήμουν επιτέλους έτοιμος να ακολουθήσω τα βήματα των Ice Cube, Snoop Dogg, 50 Cent οι οποίοι πήραν αστέρια πριν από μένα για κάποιο λόγο» είπε αστειευόμενος στην ομιλία του ο πολυπλατινένιος παραγωγός και πρόσθεσε: «Μην ανησυχείτε, δεν είμαι πικραμένος. Όλα καλά».

Σημείωσε πως τώρα βρίσκεται «με τους ήρωες της παιδικής του ηλικίας» στο ίδιο πεζοδρόμιο και υπογράμμισε ότι «ήμουν αρκετά τυχερός ώστε να κάνω επάγγελμα αυτό ακριβώς που αγαπώ να κάνω».

«Είμαι απίστευτα ευγνώμων για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μεγαλώσει μαζί. Και στα σχεδόν 60 μου χρόνια, εξακολουθείτε να με στηρίζετε και το εκτιμώ πραγματικά αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σας ευχαριστώ πολύ. Είναι κάτι πολύ καλό, γιατί δεν έχω σκοπό να σταματήσω σύντομα. Να είστε σίγουροι ότι έρχονται πολλά ακόμα» συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.