ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Εντ Σίραν έγραψε τραγούδι για τον Τζέιμς Μποντ – Πήρε τη θέση του το τραγούδι της Μπίλι Άιλις

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός θα ξανά έγραφε τραγούδι για τον Τζέιμς Μποντ

Ο Εντ Σίραν έγραψε τραγούδι για τον Τζέιμς Μποντ – Πήρε τη θέση του το τραγούδι της Μπίλι Άιλις

Ο Εντ Σίραν (Ed Sheeran) αποκάλυψε ότι είχε γράψει θεματικό τραγούδι για τον Τζέιμς Μποντ, το οποίο δεν ακούστηκε γιατί τη θέση του τη πήρε το επιτυχημένο κομμάτι της Μπίλι Άιλις «No Time To Die».

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός είπε ότι είχε «ήδη αρχίσει» να γράφει το τραγούδι όταν ξαφνικά αντικαταστάθηκε από την έφηβη σούπερ σταρ που κέρδισε 7 Grammy.

«Άλλαξαν οι σκηνοθέτες και μετά άλλαξαν τα σενάρια και αυτό ήταν όλο. Είχαμε κάνει όλες τις συναντήσεις, άρχισα να το γράφω», είπε ο Εντ στο «That Peter Crouch Podcast».

Αλλά ο Σίραν δεν έχει χάσει ακόμα όλες τους τις ελπίδες. Όταν ρωτήθηκε αν θα ήταν πρόθυμος να τραγουδήσει μια μελωδία με θέμα τον Μποντ στο μέλλον, απάντησε ξεκάθαρα ναι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ναι, φυσικά», είπε και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι τελικά ως Άγγλος τραγουδιστής πρέπει να κάνω ένα τραγούδι του Μποντ. Αν μου το πρότειναν θα έλεγα: “Ναι, φυσικά”»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.