Ο Σιλβέστερ Σταλόνε πουλάει την έπαυλή του στο Λος Άντζελες και ψάχνει αγοραστές

Η έπαυλη του διάσημου ηθοποιού πωλείται για 22,5 εκατ. δολάρια

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε πουλάει την έπαυλή του στο Λος Άντζελες και ψάχνει αγοραστές

O Σιλβέστερ Σταλόνε αποφάσισε να πουλήσει άλλη μία από τις επαύλεις του. Αφού πουλήθηκε στην Αντέλ η εντυπωσιακή έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς στην τιμή των 58 εκατομμυρίων δολαρίων, πλέον επιθυμεί να δώσει έναντι αμοιβής και ένα ακόμη ακίνητό του, που βρίσκεται στη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η έπαυλη αυτή βρίσκεται στο San Fernando Valleys και αγοράστηκε από τον θρυλικό Ρόκι πριν από περίπου 9 μήνες. Η τιμή που ζητά είναι 22,5 εκατομμύρια δολάρια και, σε περίπτωση πώλησης, θα έχει κέρδος 4 εκατομμύρια δολάρια.

Ένας από τους πιθανούς λόγους για την ξαφνική πώληση αυτού του σπιτιού, είναι ότι τα ξαναβρήκε με τη σύζυγό του, Τζένιφερ Φλάβιν, και πλέον δεν ζει σχεδόν καθόλου σε αυτό το σπίτι στο Λος Άντζελες, ούτε περνάει πολύ χρόνο στην πόλη. Αντιθέτως, ο ίδιος κατοικεί στο Πάλμ Μπιτς της Φλόριντα, όπου και περνά τον περισσότερο από τον χρόνο του μαζί με τη σύζυγό του.

Το ακίνητο αυτό έχει ένα κεντρικό κτίριο, έναν ξενώνα, ένα εξοχικό, έναν στάβλο και τον δικό του οπωρώνα που περιέρχει 100 είδη εσπεριδοειδών και ποικιλία αβοκάντο. Υπάρχει, επίσης, ένας μεγάλος κήπος, πισίνα και χώρος μπάρμπεκιου.

Στην κύρια κρεβατοκάμαρα υπάρχει διπλό dressing room, καθιστικό, μεγάλες ντουλάπες και ιδιωτικό μπαλκόνι, ενώ διαθέτει κινηματογράφο και γυμναστήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.