ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Snoop Dogg «ξάπλωσε» τον Miz στο ρινγκ του WWE με μία μπουνιά και έγινε viral (βίντεο)

Ο Shane McMahon βγήκε εκτός αγώνα και ο θρύλος της ραπ έλαβε δράση ως matchmaker

Ο Snoop Dogg «ξάπλωσε» τον Miz στο ρινγκ του WWE με μία μπουνιά και έγινε viral (βίντεο)

Ο Shane McMahon επέστρεψε μετά από ένα χρόνο στο τηλεοπτικό σόου πάλης, WWE, για έναν αυτοσχέδιο αγώνα με τον «The Miz» στη δεύτερη βραδιά της διοργάνωσης, WrestleMania, αλλά έληξε άδοξα για τον γιο του Vince McMahon.

Το μεγάλο comeback του McMahon επισκιάστηκε από έναν τραυματισμό που τον ανάγκασε να μείνει εκτός ρινκ. Ο 53χρονος υπέστη ρήξη τετρακέφαλου, αλλά το σόου δεν σταμάτησε εκεί.

Το WWE αναγκάστηκε να αυτοσχεδιάσει και ο Snoop Dogg ήταν εκεί για να προσφέρει θέαμα.

Ο 53χρονος Snoop Dogg έλαβε δράση ως matchmaker και εξασφάλισε την πρώτη του επίσημη νίκη στο WWE εναντίον του «The Miz» με μια κίνηση εμπνευσμένη από το People’s Elbow. Το βίντεο με τον θρυλικό ράπερ να δίνει μπουνιά στον αντίπαλό του και να τον «ξαπλώνει» στο έδαφος, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε το κλιπ

Ο Snoop είναι μέλος του WWE Hall of Famer με μακρόχρονη παρουσία στη βιομηχανία της πάλης, ενώ πολλοί τον θυμούνται για ένα αποτυχημένο άλμα από το πάνω σχοινί στο AEW.

Ωστόσο, η σχέση του Snoop με την πάλη ξεπερνά τις περιστασιακές εμφανίσεις του. Στην πραγματικότητα είναι ο ξάδελφος του θρύλου του WWE, της Sasha Banks, η οποία πλέον ακούει στο όνομα Mercedes Moné εκτός της εταιρείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.