Ο Σπύρος Μπιμπίλας «κόπηκε» από το «The Crown» – Τι εξήγηση έδωσε

«Η σκηνή κόπηκε για έναν λόγο που δε μου τον έχουν εξηγήσει» ανέφερε ο ηθοποιός

Ο Σπύρος Μπιμπίλας «κόπηκε» από το «The Crown» – Τι εξήγηση έδωσε

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν εμφανίστηκε στο πρώτο επεισόδιο της 5ης σεζόν του «The Crown» στο Netflix, καθώς επειδή ήταν πολλές οι σκηνές που έπρεπε να μπουν στο επεισόδιο, χρειάστηκε να γίνει δεύτερο μοντάζ και να φύγουν κάποια πλάνα που είχαν γυριστεί.

Όπως ανακοινώθηκε σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Στούντιο 4», η σκηνή κατά την οποία ο πρόεδρος του ΣΕΗ, θα υποδυόταν τον Γιάννη Λάτση την ώρα που υποδέχεται τον πρίγκιπα Κάρολο και την Νταϊάνα με τα δύο παιδιά τους, στη θαλαμηγό «Alexander» το καλοκαίρι του 1992 στην Ιταλία, δεν παρουσιάστηκε. Παρόλα αυτά, το όνομα του Σπύρου Μπιμπίλα εμφανίστηκε κανονικά στους τίτλους του πρώτου επεισοδίου.

Titloi_-_The_Crown_

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μe αφορμή αυτό το γεγονός, βγήκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με τη συγκεκριμένη σκηνή:

«Ακούστε, είναι τόσα πολλά τα ωραία που κάνω που για μένα αυτό ήταν πάντα δεύτερο και γι’ αυτό σας έλεγα συνέχεια ότι δεν είναι τίποτα. Όμως, η σκηνή αυτή δεν υπάρχει. Υπάρχει το όνομά στους τίτλους, και φαίνομαι σαν μορφή. Η σκηνή κόπηκε για έναν λόγο που δε μου τον έχουν εξηγήσει, είναι πάρα πολύ ιδιαίτερος και δε μπορώ να επεκταθώ. Η σκηνή αυτή η πεντάλεπτη κόπηκε, οπότε πάμε παρακάτω. Δε θα δώσουμε άλλη συνέχεια σε αυτό το ζήτημα. Πληρώθηκα κανονικά. Θα ήθελα να παίζεται η σκηνή. Γίνεται συχνά να κόβονται σκηνές» ανέφερε ο ηθοποιός.

Ο ρόλος στο The Crown

Ο Σπύρος Μπιμπίλας πριν από λίγες ημέρες είχε παραχωρήσει μία συνέντευξη και αναφέρθηκε στον ρόλο του στη δημοφιλή σειρά του Netflix: «Για αυτόν τον ρόλο η αλήθεια είναι ότι δόθηκε μεγάλη έκταση, αλλά ουσιαστικά είναι ένας μικρός ρόλος στη σειρά The Crown. Υποδύομαι τον Λάτση στη θαλαμηγό του Ωνάση, το γύρισμα έγινε στη θαλαμηγό Christina O. Παίζω για πέντε λεπτά έναν μικρό ρόλο, αλλά ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να συμμετέχω σε μια τόσο μεγάλη και διεθνής παραγωγή. Είναι σημαντικό για έναν Έλληνα να συμμετέχει σε μια τέτοια παραγωγή. Παρόλα αυτά δεν θα μπορούσε αυτός ο ρόλος να σηματοδοτήσει την καριέρα μου. Απλώς, υπάρχει η αίγλη του ότι παίζεις στο Netflix» είπε αρχικά.

Όσον αφορά στην ακρόαση που έκανε για να καταφέρει να κερδίσει τελικά τον ρόλο σημείωσε: «Τον ρόλο στο The Crown τον πήρα έπειτα από ακρόαση που έκανα και πέρασαν πολλοί ηθοποιοί που διεκδίκησαν τον ρόλο αυτό. Και παρόλο που δεν ξέρω καλά αγγλικά πήρα τον ρόλο».

«Η αλήθεια είναι πως για τους αλλοεθνείς που συμμετέχουν στη σειρά δεν τους ενοχλεί αν δεν μιλούν καλά αγγλικά ή αν έχουν προφορά. Το πρώτο πράγμα που είπα όταν με φώναξε η Λυδία Γεωργανά για την ακρόαση, ήταν ότι δεν ξέρω καλά αγγλικά. Μου είπαν ότι δεν τους νοιάζει, απλώς έψαχναν κάποιον που να μοιάζει με τον Λάτση. Πήρα τον ρόλο γιατί θεώρησαν ότι μοιάζω στον Λάτση» συμπλήρωσε Σπύρος Μπιμπίλας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο πρόεδρος του ΣΕΗ, μίλησε για τις διαφορές που είδε συμμετέχοντας στην παραγωγή, σε σχέση με τις εμπερίες του στην Ελλάδα: «Εκεί έχεις το δικό σου τρέιλερ που σε ακολουθεί και δικό σου βοηθό. Να σκεφτείτε ότι μου λύθηκε το κορδόνι και έσκυψα να το δέσω και μου είπαν ότι δεν μπορώ να το κάνω και ήρθε ειδικός για να το δέσει. Αυτό μου έκανε τρομερή εντύπωση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.