ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ο Θ.Αδαμαντίδης μιλά για την δικαστική διαμάχη με την Β.Κίρκη: «Ήταν μια κακιά στιγμή»

«Αν δεν ήμουν ερωτευμένος με την Βαρβάρα, δεν θα ήμουν μαζί της»

Ο Θ.Αδαμαντίδης μιλά για την δικαστική διαμάχη με την Β.Κίρκη: «Ήταν μια κακιά στιγμή»

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» φιλοξενήθηκε ο Θέμης Αδαμαντίδης ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν απέφυγε να απαντήσει για τη σύντροφο του και τι συμβαίνει με τη δικαστική διαμάχη τους.

«Οι φορές που έχω ερωτευτεί είναι μετρημένες στα δάκτυλα ενός χεριού. Το να ερωτευτείς είναι κάτι ιδιαίτερο… Συγκεκριμένα εγώ με τις σχέσεις που είχα τις σοβαρές, περνούσε καιρός για να πω «Σε αγαπώ». Αν δεν ήμουν ερωτευμένος με την Βαρβάρα, δεν θα ήμουν μαζί της. Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική ζωή μου».

Ήταν μια κακή στιγμή το γεγονός ότι φτάσαμε στα δικαστήρια. Δεν θα φανταζόμουν να καταλήξω σε τρίτους για διαφωνίες και καβγάδες. Μπορεί ένας άνθρωπος να συγχωρεί, να παραβλέψει, να κατανοήσει μια διαφορετική άποψη και ενέργεια. Δεν θέλω να μιλήσω για το βίντεο… Έχουμε εισχωρήσει σε θέματα που δεν θέλω να απαντήσω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μένω στο παρόν και στο μέλλον, δεν θέλω να γυρίσω στο παρελθόν. Είμαστε μαζί. Δεν ξέρω αν θα κάνω άλλον γάμο, δεν αποκλείω τίποτα» τόνισε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.