ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο χορός της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο Instagram με αποκαλυπτικά εσώρουχα (βίντεο)

Δημοσιεύει καθημερινά σχεδόν, βίντεο με τις χορευτικές της ικανότητες

Ο χορός της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο Instagram με αποκαλυπτικά εσώρουχα (βίντεο)

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, δημοσίευσε στο Instagram δύο νέα βίντεο στα οποία φαίνεται να χορεύει, με ένα αρκετά αποκαλυπτικό σετ εσωρούχων.

Συγκεκριμένα, φορά ένα μωβ κορμάκι, το οποίο καταλήγει σε ένα μικροσκοπικό εσώρουχο στο κάτω μέρος.

Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες και χόρεψε στο ρυθμό της μουσικής, ενώ στη συνέχεια, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram τα βίντεο που τράβηξε.

Είναι μάλιστα, από τις λίγες φορές που παρέλειψε να γράψει κάτι στη λεζάντα των αναρτήσεών της, αφού συνήθως τις χρησιμοποιεί για να στείλει κάποιο μήνυμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.