Ο Ζακ Γαλιφιανάκης έγινε νονός στην Κρήτη – Βάφτισε την ανιψιά του (φωτό)

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης είναι Έλληνας δεύτερης γενιάς, με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης έγινε νονός στην Κρήτη – Βάφτισε την ανιψιά του (φωτό)

Ο Ζακ Γαλιφιανάκη, ο κρητικής καταγωγής κωμικός ηθοποιός, αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κρήτη για την βάφτιση της ανιψιάς του. Το μυστήριο τελέστηκε στον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία στα Χανιά. 

Η χαρά και τα χαμόγελα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του neakriti.gr, περίσσευαν, όπως άλλωστε και οι ευχές προς την οικογένεια της μικρής Κατερίνας. Το κοριτσάκι, της οποίας πλέον είναι και ο νονός, είναι παιδί του πρώτου του ξαδέρφου του Ζακ Γαλιφιανάκη.

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης είναι Έλληνας δεύτερης γενιάς, με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης. Ζούσε μέχρι πρότινος στο Λος Άντζελες και πρόσφατα αποφάσισε με την οικογένειά του να μετακομίσουν στον Καναδά και να ζήσουν σε μία αγροικία.

Ο κωμικός ηθοποιός επισκέπτεται την χώρα μας σπάνια, ενώ για πρώτη φορά βρέθηκε στην Κρήτη όταν ήταν δεκατεσσάρων ετών και πάλι πριν από λίγα χρόνια.

Δείτε φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
 
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.