ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Οι επτά διάσημες γυναίκες του Χόλιγουντ που δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ γυμνές μπροστά στον φακό

Δεν το διαπραγματεύονται κι έχουν θέσει ακόμα και ως ρήτρα στα συμβόλαιά τους ότι δεν συμμετέχουν σε τέτοιες σκηνές

Οι επτά διάσημες γυναίκες του Χόλιγουντ που δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ γυμνές μπροστά στον φακό

Υπάρχουν επτά διάσημες γυναίκες του Χόλιγουντ, οι οποίες αν και μετρούν πολλές συμμετοχές σε σειρές και ταινίες καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας τους, δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ γυμνές στον φακό.

Άλλοι μπορεί να μην διστάζουν να εμφανιστούν χωρίς ρούχα μπροστά σε χιλιάδες ή και εκατομμύρια θεατές, όμως υπάρχουν κι εκείνοι που δεν το διαπραγματεύονται καν κι έχουν θέσει ακόμα και ως ρήτρα στα συμβόλαιά τους ότι δεν συμμετέχουν σε τέτοιες σκηνές.

Δείτε ποιες είναι:

Τζούλια Ρόμπερτς

Η Τζούλια Ρόμπερτς έχει ξεκαθαρίσει σε συνέντευξή της πως δεν θα εμφανιζόταν ποτέ γυμνή στην οθόνη.

Μιλώντας στο Marie Claire, είχε δηλώσει: «Δεν θα έκανα γυμνό σε μια ταινία. Θεωρώ πως το να παίζω με τα ρούχα μου είναι παράσταση. Το να παίζω με τα ρούχα μου είναι σαν ντοκιμαντέρ».

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι και εκείνη μία από τις διάσημες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, που αρνούνται να γυρίσουν γυμνές σκηνές.

Σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter, είχε πει: «Δεν κρίνω κανέναν που επιλέγει να το κάνει. Νομίζω ότι είναι φανταστικό που οι άνθρωποι νιώθουν άνετα να το κάνουν. Από τη δική μου πλευρά, δεν έχει να κάνει με τις αρχές ή τη θρησκεία ή την ιδεολογία. Απλά κάποιοι είναι τολμηροί και άλλοι όχι. Εγώ δεν είμαι σε αυτή τη λίστα με τους γενναίους».

Κρίστεν Μπελ

Ακόμα κι όταν χρειάστηκε να βάλει εσώρουχα για να γυρίσει μια σκηνή στο «House of Lies», η Κρίστεν Μπελ φρόντισε να μην είναι τόσο αποκαλυπτική, καθώς όπως είχε πει δεν νιώθει άνετα να δείξει το σώμα της σε τόσο κόσο.

«Όταν χρειάστηκε να μείνω με το σουτιέν και το εσώρουχό μου στο “House of Lies”, φρόντισα να μη φανεί τίποτα. Όλοι έλεγαν “ωχ, η Κρίστεν είναι γυμνή” κι εγώ έλεγα “ναι καλά, ονειρέψου”», είχε πει σε συνέντευξή της στο Women’s Health.

Τζέσικα Άλμπα

Ο λόγος που η Τζέσικα Άλμπα δεν θέλει να εμφανιστεί ποτέ γυμνή σε ταινία δεν είναι άλλος από την οικογένειά της.

Η ηθοποιός είχε εξηγήσει σε συνέντευξή της στο Glamour ότι ο μόνος λόγος που δεν έχει γυρίσει κάποια γυμνή σκηνή είναι ότι δεν θέλει να τη δει η οικογένειά της.

«Δεν θέλω οι παππούδες μου να δουν το στήθος μου. Αυτό είναι όλο. Θα ήταν άβολα στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Και, εννοώ, πραγματικά, αν κοιτάξετε τις ταινίες που έχω κάνει, το να εμφανιστώ γυμνή δεν θα ωφελούσε πουθενά», είχε πει.

Τζένιφερ Γκάρνερ

Όταν ρωτήθηκε το 2009 αν θα έβγαινε ποτέ γυμνή στην οθόνη, η ηθοποιός ξεκαθάρισε αμέσως ότι είναι κάτι που «απλά δεν την ενδιαφέρει».

«Οι πιθανότητες είναι μηδέν τοις εκατό», είπε στο MTV η Τζένιφερ Γκάρνερ. Συνέχισε λέγοντας: «Οχι ευχαριστώ. Νομίζω πως ο κόσμος αξίζει καλύτερα. Δεν ενδιαφέρομαι».

Ρέμπελ Γουίλσον

Η ηθοποιός πρόσφατα μίλησε για την εμπειρία της με τον Σάσα Μπάρον Κοέν στο «The Brother Grimsby». Όπως ανέφερε, δεν ένιωθε ποτέ άνετα με το γυμνό μπροστά στην κάμερα και τότε, ο συμπρωταγωνιστής της την είχε πιέσει αρκετά για να γυρίσει μία τέτοια σκηνή.

Η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν θα το έκανε κι έθεσε ως ρήτρα στο συμβόλαιό της πως δεν θα εμφανιστεί γυμνή μπροστά στην κάμερα. Έτσι, η παραγωγή προσέλαβε μία άλλη ηθοποιό για να την αντικαταστήσει σε αυτές τις σκηνές.

«Ήθελαν ολομέτωπο γυμνό. Ενώ είχαμε γράψει στο συμβόλαιο “όχι γυμνό”», είπε στο Marie Claire. Συνέχισε, λέγοντας:

«Ως αποτέλεσμα, η παραγωγή προσέλαβε μία άλλη κοπέλα για αυτές τις σκηνές, μία χορεύτρια μπουρλέσκ από τη Νότια Αφρική. Και την έβαλαν να κάνει όλα αυτά τα πράγματα. Ο Σάσα έλεγε “κοίτα, φαίνεται ωραίο”. Λέω “δεν το κάνω. Δεν με νοιάζει τι λες”».

Μπλέικ Λάιβλι

Η Μπλέικ Λάιβλι ήταν πολύ ξεκάθαρη σχετικά με τον λόγο που δεν θέλει να εμφανιστεί γυμνή στον φακό. «Όταν βλέπω γυμνό σε ταινίες, πάντα μου αποσπά την προσοχή», είπε στην Daily Mail το 2012.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ξέρω ότι αν παρακολουθώ μια σκηνή και κάποιος έχει το στήθος του έξω, τότε αυτό είναι το μόνο που κοιτάζω, απλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς», συνέχισε. «Οπότε, απλά δεν νομίζω ότι θα είναι κάτι σωστό για μένα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.