ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι ευχές της Ι.Λίλη στον Θ.Ζαγοράκη: «Είσαι αγωνιστής, έχεις ευεργετήσει ανθρώπους» (φώτο)

Η φωτογραφία από τη συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδος

Οι ευχές της Ι.Λίλη στον Θ.Ζαγοράκη: «Είσαι αγωνιστής, έχεις ευεργετήσει ανθρώπους» (φώτο)

Η Ιωάννα Λίλη, με μια ανάρτησή της στο Instagram ευχήθηκε στον σύζυγό της Θοδωρή Ζαγοράκη με αφορμή την ονομαστική του εορτή το Σάββατο 23 Μαρτίου.

Στη λεζάντα, η Ιωάννα Λίλη έγραψε στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, πόσο τον θαυμάζει για όσα κατάφερε στην καριέρα του, με μια αναφορά στην Εθνική ποδοσφαίρου του 2004.

Συγκεκριμένα, του έγραψε:

«(Imbossible is nothing). Το γνωστό slogan που συνόδευε την Εθνική Ελλάδος το 2004, η χρονιά που όλη η Ελλάδα ανέβηκε στα ουράνια που θα μείνει για πάντα στο μυαλό όλων των Ελλήνων, όπου υπάρχει Ελληνας.

Αποδείξατε ότι ενωμένοι μπορείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια με απώτερο σκοπό το πολυπόθητο κύπελλο να ανήκει στην Ελλάδα μας, οπότε όλος ο πλανήτης να μιλάει για την πατρίδα Μας!!

Άδραξα την ευκαιρία με την ονομαστική σου γιορτή να κάνω αυτήν την μικρή αναδρομή,για να σου θυμίσω πόσα εμπόδια και πόσες δυσκολίες έχεις ξεπεράσει. Είσαι αγωνιστής, έχεις μάθει να μάχεσαι για το κοινό καλό όφελος, έχεις ευεργετήσει ανθρώπους και δεν σε έχουν ευεργετήσει.

Έχεις συσπειρώσει έναν ολόκληρο κόσμο σε καιρούς δύσκολους που ο κόσμος δεν ξεχνά κάποιοι άλλοι ίσως, γιατί πήρες και δημόσια θέση για το άδικο που πάντα υποστηρίζεις. Είμαστε δίπλα σου όλη η οικογένεια.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.